Sansa Buzoiana > Arhiva > Nr. 4923 > Sport Nr. 4923 de vineri, 27 martie 2015  
 

Supliment saptamanal de fotbal, numarul 19

Vremea in


Cotidian 8 pagini,
se distribuie GRATUIT
numai împreuna cu
Sansa Buzoiana.
Suna NON-STOP la
0338 / 401.999


www.tipogruppress.ro
Sport

Gloria încheie sîmbătă sezonul regulat cu un meci cu Rapid Suceava


Pentru invincibilitate în Crîng!

Partida se dispută de la ora 11.00, live text pe sansanews.ro

articol de: Mihai BALTAG
Pentru invincibilitate în Crîng!
 

Final de sezon regulat pentru Gloria, sîmbătă, în Crîng. În ultima reprezentanție din prima parte a campionatului echipa buzoiană va înfrunta una dintre cele mai tari trupe din serie, ocupanta locului 3, Rapid Suceava. 

Deja calificați în play-off după un sezon excelent, fotbaliștii buzoieni vor lupta în acest joc pentru stabilirea unui mic record, acela de a termina neînvinși pe teren propriu. În plus, cu cele 3 puncte pe care le-ar cuceri sîmbătă, s-ar apropia la numai 3 "lungimi" de suceveni, ceea ce ar face ca în play-off disputa pentru locul 3 să fie și mai interesantă. "Faptul că nu ne-a învins nimeni la noi acasă este o mare realizare și aș vrea să rămînă așa pînă la sfîrșitul acestui campionat. Ne așteaptă însă un meci foarte greu, Suceava, în acest campionat, a demonstrat că este o echipă foarte bună, cu mare omogenitate, care joacă împreună din Divizia C și de cînd au promovat. Cum și noi, acasă, sîntem o echipă redutabilă, va fi un meci echilibrat", a declarat antrenorul Viorel Ion. Din păcate, cum s-a întîmplat de foarte multe ori pe parcursul actualului campionat, nici la acest ultim meci din sezonul regulat, Gloria nu va putea conta pe cel mai bun "11", Pălimaru și Bobe urmînd să fie absențe certe la meciul de sîmbătă. "Nu ascund faptul că avem foarte mulți indisponibili. Mă refer la Pălimaru, a cărui lipsă s-a simțit la meciul cu Balotești, dacă îl aveam în teren altfel stăteau lucrurile la cîte ocazii au fost, e vorba de Bobe, jucător sub 21 de ani, care rîndul trecut a intrat foarte bine și mai sînt vreo 3-4 răciți. Dar sperăm ca cei care intră să-și facă datoria", a mai spus antrenorul Gloriei. De partea cealaltă, Rapid Suceava vine în Crîng după o "dublă" neagră, înfrîngeri succesive la 0 în fața Academicii Argeș și a lui FC Voluntari, dar și, la rîndul ei, fără mai mulți jucători importanți, accidentați, în frunte cu Semeghin, Velescu ori Sfrijan.

Balotești sau Brăila în play-off?

O singură necunoscută mai există în seria I a Ligii a 2-a cu o etapă înaintea finalului sezonului regulat.
Runda de sîmbătă va decide cea de-a 6-a echipă care va continua campionatul în play-off, alături de FC Voluntari, Academica Argeș, Rapid Suceava, Gloria Buzău și SC Bacău. Pentru ultima poziție se bat CS Balotești și CF Brăila, echipe aflate la egalitate de puncte, 26. Brăilenii își vor adăuga 3 puncte la "masa verde", dar tot nu le va fi suficient pentru play-off, dacă CS Balotești cîștigă la Dorohoi. În eventualitatea în care cele două echipe vor termina la egalitate de puncte, cîștig de cauză vor avea ilfovenii, grație rezultatelor directe: 4-1 la Balotești și 0-1 la Brăila.

Clasament
1.VOLUNTARI  50
2.Academica  43
3.Suceava  40
4.Gloria  34
5.Bacău  30
6.Balotești  26
7.Brăila  26
8.Dorohoi  22
9.Farul  19
10.Berceni  19
11.Slobozia  13
12.Săgeata  -21

Etapa a 22-a, sîmbătă, ora 11.00:

Dorohoi - Balotești
Gloria - Suceava
Voluntari - Bacău
Academica - Berceni
Brăila - Săgeata 3-0
(la "masa verde")
Farul - Slobozia 3-0
(la "masa verde")

 

COMENTARII

Pentru acest articol nu s-a adaugat nici un comentariu inca.
Adauga un comentariu la acest articol

Ultimele articole adaugate in aceasta categorie:
Două meciuri, două victorii!

Click aici pentru toate articolele din categoria Sport

 
Presedinte:
Ion CRISTOIU
Director general:
Vlad PUFU