Sansa Buzoiana > Arhiva > Nr. 4893 > Sport Nr. 4893 de vineri, 13 februarie 2015  
 

Supliment saptamanal de fotbal, numarul 19

Vremea in


Cotidian 8 pagini,
se distribuie GRATUIT
numai împreuna cu
Sansa Buzoiana.
Suna NON-STOP la
0338 / 401.999


www.tipogruppress.ro
Sport

Meci de care pe care duminică, la Sala Sporturilor


Romeo Ilie: „Putem învinge Știința, se va tranșa locul 2!”

Partida H.M. Buzău – Știința București se joacă de la ora 11.00

articol de: Mihai BALTAG
Romeo Ilie: „Putem învinge Știința, se va tranșa locul 2!”
 
Derby pentru locul 2 duminică, la Sala Sporturilor, între Handbal Municipal și Știința București, contînd pentru etapa a 17-a a Diviziei A! Fetele lui Romeo Ilie întîlnesc ocupanta locului secund, Știința București, echi­pă care are un avans de 5 puncte. La finalul sezonului însă, formației bucureștene i se vor scădea cele 3 puncte obținute în prima etapă, în victoria cu CSM 2 București, pentru că, reamintim, formației secunde a clubului Primăriei Capitalei nu i se iau în calcul rezultatele. Între Știința și HM Buzău mai rămîn 2 puncte, diferență de recuperat în cazul unei victorii duminică! Dar echipa bucureșteană are și un meci în plus și va sta în etapa a 19-a! 
„Plecăm ca și favorite, mai ales că jucăm acasă, problema este să transpunem în practică ceea ce pregătim și ceea ce le transmit. Jocul o să fie dificil pentru că echipa din București are în componență numai jucătoare de Ligă, plus cele tinere, care au făcut parte din loturile de junioare și de tineret, deci o echipă valoroasă. Acum depinde și cine va prinde forma maximă în ziua respectivă. Dacă jucăm atent și nu facem greșeli neprovocate, nu vindem mingi, eu zic că putem să le învingem. Cred că duminică se va tranșa bătălia pentru locul 2”, a declarat antrenorul Romeo Ilie. Tehnicianul HM-ului a explicat și care ar fi atuurile echipei în confruntarea de duminică: „Jucăm pe teren propriu, în primul rînd și avem și noi jucătoare cu experiență, nu chiar de nivelul lor și atît de multe, dar am închegat o echipă care sperăm să meargă din ce în ce în mai bine și să obțină rezultatele scontate în viitor. Plus de aceas­ta, eu zic că sîntem un pic mai determinate și cu dorință mai mare de victorie și de revanșă”.

Laura Zafiriadis: „Vrem să cîștigăm neapărat!”

Optimism și printre fete înaintea partidei de duminică, cu Știința. Jucătoarele își doresc să cîștige pentru a urca pe locul 2 și în același timp să le poată oferi suporterilor motive de satisfacție. „Este un meci foarte important, este dificil, ne dorim cu ardoare să cîștigăm, cu o victorie am trece pe locul 2, atît pentru noi, cît și pentru suporteri, care abia așteaptă să cîștigăm. Vrem să ne luăm revanșa pentru că la ele acasă am pierdut la 3 goluri și vrem să cîștigăm neapărat!”, a declarat extrema stînga Laura Zafiriadis.

Clasament
1.RAPID 45
2.Știința 36
3.HM Buzău 31
4.P. Neamț 24
5.CSM 2 22
6.Plopeni 21
7.Școala 181 19
8.Danubius 18
9.Bacău 18
10.Tîrgoviște 3
11.Spartac 1

 

COMENTARII

Pentru acest articol nu s-a adaugat nici un comentariu inca.
Adauga un comentariu la acest articol

Presedinte:
Ion CRISTOIU
Director general:
Vlad PUFU