Sansa Buzoiana > Arhiva > Nr. 4858 > Sport Nr. 4858 de vineri, 19 decembrie 2014  
 

Supliment saptamanal de fotbal, numarul 19

Vremea in


Cotidian 8 pagini,
se distribuie GRATUIT
numai împreuna cu
Sansa Buzoiana.
Suna NON-STOP la
0338 / 401.999


www.tipogruppress.ro
Sport

Astăzi, de la ora 17.00, la Hotelul Pietroasa,


Gala sportului buzoian, ediție jubiliară!

D.J.S.T. Buzău, singura din țară care organizează un astfel de eveniment

articol de: Mihai BALTAG
Gala sportului buzoian, ediție jubiliară!
 
Direcția Jude­țea­nă pentru Sport și Tineret organizează în această seară Gala sportului buzoian, ediție jubiliară, în ca­drul căreia vor fi premiați cei mai buni sportivi ai județului și antrenorii acestora care au contribuit la obținerea de rezultate deosebite atît în competițiile națio­na­le, cît și internați­o­nale.    
De asemenea, vor fi acordate premii unor foști mari sportivi ori antrenori cu rezultate de excepție de-a lungul carierei. „Vom premia cei mai buni sportivi ai Buzăului în anul 2014, vom premia atît sporturile olimpice, primele 10 locuri, cît și cele neolimpice, primele 5 locuri. Vom avea și cîteva premii speciale, vreo 150, sînt foarte multe anul acesta, pentru sportivii care nu au prins primele 20 de locuri, dar au avut rezultate la sporturile pe care ei le practică și ne-am gîndit să îi sprijinim în acest sens, acordîndu-le un mic premiu. Vom premia și cei mai buni sportivi ai județului, cele mai bune cluburi, vom avea și alte surprize în cadrul galei, zic eu una care va fi foarte reușită!”, a declarat directorul DJST Buzău, Romeo Lungu. Totodată, în gala din această seară și Clubul Sportiv Municipal Buzău își va premia performerii anului sportiv care se va încheia în curînd. Gala sportului buzoian va fi găzduită de Hotelul Pietroasa, cu începere de la ora 17.00.

Performanță pentru D.J.S.T. Buzău!

Pentru directorul Direcției Județene pentru Sport și Tineret, gala de astăzi reprezintă și un mo­tiv de satisfacție. Instituția pe care o conduce este singura din țară care organizează un eveniment de acest gen de o asemenea amploare. „Sîntem singurul județ din țară care organizăm o gală festivă de o așa amploare, pentru că sîntem sprijiniți și de Ministerul Tineretului și Sportului, dar avem un sprijin foarte important și din partea Pri­mă­riei și a Consiliului Local Municipal Buzău”, a mai punctat Romeo Lungu.

 

COMENTARII

Pentru acest articol nu s-a adaugat nici un comentariu inca.
Adauga un comentariu la acest articol

Ultimele articole adaugate in aceasta categorie:
Două meciuri, două victorii!

Click aici pentru toate articolele din categoria Sport

 
Presedinte:
Ion CRISTOIU
Director general:
Vlad PUFU