Sansa Buzoiana > Arhiva > Nr. 4854 > Sport Nr. 4854 de luni, 15 decembrie 2014  
 

Supliment saptamanal de fotbal, numarul 19

Vremea in


Cotidian 8 pagini,
se distribuie GRATUIT
numai împreuna cu
Sansa Buzoiana.
Suna NON-STOP la
0338 / 401.999


www.tipogruppress.ro
Sport

L.P.S. a cîștigat prima ediție a Memorialului „Vasile Ivana”!

articol de: Mihai BALTAG
Sîmbătă, pentru cîteva ore, o parte din istoria fotba­listică a Buzăului s-a strîns în Crîng, la terenurile de la Calcetto și Galactic, acolo unde, la inițiativa președintelui Gloriei, Dan Tulpan, s-a desfășurat prima ediție a Me­morialului „Vasile Ivana”, dedicat aduce­rii aminte a fostului mare fundaș, dispărut dintre noi în această vară, în iulie, la numai 54 de ani. 
Costică Stan, Marin Toma, Mitică Ghizdeanu, Vasile Lazăr, Costică Roșca, Gheorghe Dobre, Gheorghe Tănase, Gabi Marcu, Dan Tulpan, Viorel Ion, foști jucători care au scris istorie pentru Gloria au urmărit la lucru 6 echipe U12, care s-au bătut trofeele și premiile puse în joc la prima ediție a Memorialului. Cele 6 echipe au fost împărțite în 2 grupe a cîte 3: Gloria (antrenor Gabi Marcu), Șoimii (antrenor Laurențiu Manole) și Olimpia Rm. Sărat (antrenor Dan Paveliuc), la Calcetto, LPS (antrenor Romică Stan), Galactic (antrenor Eugen Deleanu) și Real (antrenor Marcel Boldijer), la Galactic. Meciuri spectaculoase, cel între Gloria și Olimpia, 4-7, fiind poate chiar și peste finală, pe care aceiași rîmniceni ai lui Dan Paveliuc au disputat-o împotriva LPS-ului. Trupa lui Romică Stan s-a impus tot cu 7-4 și a intrat în posesia trofeului. 

Grupa 1
Gloria – Șoimii 4-2
Gloria – Olimpia 4-7
Olimpia – Șoimii 4-1
1.OLIMPIA
2.Gloria
3.Șoimii

Grupa a 2-a
LPS – Real 7-4
Galactic – Real 14-1
LPS – Galactic 6-4
1.LPS 
2.Galactic
3.Real

Finala mică: 
Gloria – Galactic 5-5, 7-8 d.p
Finala: LPS – Olimpia 7-4

Premii pentru toți participanții

Organizatorii au acordat la final premii pentru toți participanții, o punguliță cu mici cadouri de Sărbători. Locurile 1-4 au fost recompensate cu cupe, medalii și diplome, iar primele 3 și cu cîte o minge. Individual, au mai fost premiați Codruț Borcea (Șoimii) – cel mai bun portar, Marius Iuraș (LPS) – cel mai bun fundaș, Valentin Dumitrache (LPS) – cel mai bun mijlocaș și Andrei Ignat (Rm. Sărat) – cel mai bun atacant. De altfel, acesta din urmă (foto) a făcut realmente spectacol, marcînd de 4 ori în poarta Gloriei și de 3 ori în cea a LPS-lui, cu execuții grozave, din „foarfecă”, sau cu călcîiul”, un viitor mare talent!

 

COMENTARII

Pentru acest articol nu s-a adaugat nici un comentariu inca.
Adauga un comentariu la acest articol

Ultimele articole adaugate in aceasta categorie:
Recoltă de 3 puncte!
Înfrîngere și la Bacău: CSM Bacău - HC Buzău 29-28 (16-11)

Click aici pentru toate articolele din categoria Sport

 
Presedinte:
Ion CRISTOIU
Director general:
Vlad PUFU