Sansa Buzoiana > Arhiva > Nr. 4853 > Sport Nr. 4853 de vineri, 12 decembrie 2014  
 

Supliment saptamanal de fotbal, numarul 19

Vremea in


Cotidian 8 pagini,
se distribuie GRATUIT
numai împreuna cu
Sansa Buzoiana.
Suna NON-STOP la
0338 / 401.999


www.tipogruppress.ro
Sport

Gloria onorează memoria unui fost mare jucător


6 echipe la Memorialul „Vasile Ivana“

Foștii colegi și prieteni, invitați la prima ediție a turneului

articol de: Mihai BALTAG
Foștii mari jucători, care au scris istorie pentru clubul din Crîng, nu vor fi uitați niciodată! Dispărut prematur dintre noi în această vară, la numai 54 de ani, fostul mare fundaș al Gloriei, Vasile Ivana, va fi onorat cu un turneu care-i va purta de acum înainte numele.    
Gloria va organiza sîmbătă, pe terenurile de la Calcetto și Galactic, prima ediție a Memorialului „Vasile Ivana”, la care au fost invitate 6 echipe de copii U12: Galactic, Șoimii, Olimpia Rm. Sărat, LPS, Real 2002 și Gloria. Micuții fotbaliști vor evolua sub privirile unor alte foste mari glorii din Crîng, invitate ca pentru cîteva ore să-și amin­tească și să povestească despre unul dintre cei mai mari fotbaliști pe care i-a dat Buzăul. „Am considerat să facem acest gest de recunoș­tință vizavi de o fostă glorie a clubului nostru, așa cum am făcut și pentru ceilalți componenți ai generației de vîrf a Gloriei. Vasile Ivana merită tot respectul și an de an va avea loc acest turneu în memoria sa”, a declarat președintele Gloriei, Dan Tulpan. Pe lîngă Gloria, care va asigura mici cadouri participanților, la buna organizare a competiției mai contribuie Direcția Județeană pentru Sport și Tineret, care va acorda premii constînd în cupe, diplome și mingii, și Asociația Județeană de Fotbal.

Program Memorial 
-ora 10.00 (teren Galactic): LPS - Galactic
-ora 10.00 (teren Calcetto): Gloria - Real 2002
-ora 11.00 (teren Calcetto): Olimpia - Soimii

Dan Tulpan: „Vasile mi-a fost ca un frate!”

Inițiativa organizării acestui Memorial i-a apar­ținut președintelui Gloriei, Dan Tulpan, unul din­tre cei mai buni prie­teni ai lui Vasile Ivana. „Vasile rămîne unul dintre cei mai buni prieteni ai mei, cu care am împărțit bucu­riile și ne­cazurile în canto­namente și meciuri. Ne-am cu­noscut de la 17 ani și atun­ci cînd s-a întîmplat efectiv am fost șocat. S-a stins la doar 54 de ani, dar așa a fost soarta, să ne despărțim. O să ne aducem aminte în fiecare an, a fost un jucător important al Gloriei în perioada în care ­s-a promovat pentru prima dată în Liga I. Mi-a fost ca un frate, păcat că s-a dus!”, a spus președintele Gloriei.

 

COMENTARII

Pentru acest articol nu s-a adaugat nici un comentariu inca.
Adauga un comentariu la acest articol

Presedinte:
Ion CRISTOIU
Director general:
Vlad PUFU