Sansa Buzoiana > Arhiva > Nr. 4846 > Sport Nr. 4846 de miercuri, 3 decembrie 2014  
 

Supliment saptamanal de fotbal, numarul 19

Vremea in


Cotidian 8 pagini,
se distribuie GRATUIT
numai împreuna cu
Sansa Buzoiana.
Suna NON-STOP la
0338 / 401.999


www.tipogruppress.ro
Sport

Președintele Asociației Județene de Fotbal vrea corectitudine maximă în ultimele meciuri din turul Ligii a 4-a


Coșconea: „Jucați doar pe teren!“

Avertisment pentru primele clasate din partea șefului A.J.F.

articol de: Mihai BALTAG
Ultimele evenimente din fotbalul județean, care au culminat cu o presupusă tentativă de trucare a meciului Olimpia Rm. Sărat – Voința Lanuri, au determinat conducerea Asociației Județene de Fotbal să se gîndească la măsuri speciale pentru a asigura corectitudinea ultimelor jocuri din acest retur.    
Sîmbătă, în ultima etapă din turul Ligii a 4-a, sînt programate două partide cu implicații majore la vîrful clasamentului, Avîntul Zărnești – FC Puiești și Petrolul Berca – Olimpia Rm. Sărat. „Urmează o etapă în care două jocuri sînt foarte tari, echilibrate, mă refer la Zărnești cu Puiești și Berca – Rm. Sărat. Berca – Rm. Sărat este unul din jocurile pe care primarul de la Rm. Sărat l-a anunțat ca fiind deja „rezolvat”! Aici noi vom lua măsuri speciale și adresez rugămintea ca și dumneavoastră, presa, să fiți pe fază, cu toate că, vă dați seama, nimeni nu-și mai permite acum să facă ceva necurat, dar cu filmarea acestor jocuri, cu tot ce este nevoie, trebuie să ne luăm măsurile necesare”, a punctat președintele AJF, Pompiliu Coșconea. 

Sfat pentru fruntașe

Președintele Asociației Județene de Fotbal are și un sfat pentru cele două rivale în lupta pentru titlul de campioană. Pompiliu Coșconea cere atît Olim­piei, cît și lui FC Puiești să își joace corect șansele în continuare. „Cred că în bă­tă­lia aceasta, dintre Olimpia și Puiești, dacă ar fi băieți cu scaun la cap, ar trebui să zică: Fraților, hai să termi­năm odată, să jucăm pe teren pînă la sfîrșitul campionatului și cea mai bună echipă să cîștige! Dar văd că părerile sînt atît de împărțite și fiecare are orgolii nemăsurate”, a completat pre­șe­dintele AJF. FC Puiești și Olimpia Rm. Sărat se află la egalitate de puncte, 37, în fruntea clasamentului Ligii a 4-a, cu o etapă îna­in­te de finalul turului.

 

COMENTARII

Pentru acest articol nu s-a adaugat nici un comentariu inca.
Adauga un comentariu la acest articol

Ultimele articole adaugate in aceasta categorie:
Recoltă de 3 puncte!
Înfrîngere și la Bacău: CSM Bacău - HC Buzău 29-28 (16-11)

Click aici pentru toate articolele din categoria Sport

 
Presedinte:
Ion CRISTOIU
Director general:
Vlad PUFU