Sansa Buzoiana > Arhiva > Nr. 4827 > Sport Nr. 4827 de miercuri, 5 noiembrie 2014  
 

Supliment saptamanal de fotbal, numarul 19

Vremea in


Cotidian 8 pagini,
se distribuie GRATUIT
numai împreuna cu
Sansa Buzoiana.
Suna NON-STOP la
0338 / 401.999


www.tipogruppress.ro
Sport

Spectaculos, extraordinar, ireproșabil


Turneu la superlativ!

F.R.F., încîntată de organizarea Crîng Trophy 2014

articol de: Mihai BALTAG
Organizare de top la cea de-a treia ediție a turneului Crîng Trophy, competiție care a adunat timp de 3 zile, la Buzău, cele mai ­pu­ternice echipe de fotbal copii sub 9 ani din România!    
Atmosfera creată de micuți pe teren, de părinți în tribune și în general calitatea turneului au fost remarcate și de invitații speciali ai competiției, se­cretarul general al Federației Române de Fotbal, Gheor­ghe Chivorchian, și fostul mare internațional Miodrag Belodedici. Încîntați de felul în care a fost organizată competiția s-au arătat și antrenorii echipelor prota­goniste. „Extraordinar” și „ireproșabil” au fost cuvintele prin care au descris turneul cei care le îndrumă pașii micuților fotbaliști de la Regal de Atletico Madrid și Luceafărul Cluj. Și organizatorii s-au declarat la final mulțumiți de reușita turneului, de a avea la Buzău tot ceea ce este mai bun în fotbalul românesc la această categorie de vîrstă.  Crîng Trophy 2014 s-a încheiat cu victoria campioanei naționale Luceafărul Cluj, învingătoare în finală în fața Academiei Hagi, scor 2-0. Locul 3 a revenit celor de la Regal Atletico de Madrid, 3-0 în finala mică a turneului în fața Viitorului Buzău. 

Gheorghe Chivorchian, secretar general FRF: 
„Nu pot decît să felicit, în numele Federației, al președintelui și al meu personal, organizatorii acestei competiții, una foarte frumoasă, cu copii frumoși, copii interesanți. Aș vrea să mulțumim și părinților care dau acești copii minunați către fotbal, antrenorilor și nu în ultimul rînd eroilor care au fost copiii. Copii care, în următorii ani, vor face parte din loturile naționale!”

Dan Ionescu, Comisia de Copii și Juniori FRF: 
„Sincer, nu credeam că va ieși un lucru atît de frumos. Numărul mare de echipe, condițiile, cadrul extraordinar, bucuria, atît a copiilor, cît și a părinților, de a juca în nocturnă, pe un stadion superb cum este cel de la Buzău, totul a fost perfect! Vă felicit și ceea ce ați făcut dumneavoastră să fie un exemplu pentru toate județele. Cu cît sînt mai multe competiții, mai ales la această vîrstă, cu atît mai bine, poate așa și cluburile înțeleg că numai investind la acest nivel vor avea succes!”

Miodrag Belodedici, fost internațional: 
„Meciurile au fost extraordinare, cu o vitalitate și dorință de a cîștiga extraordinare, dacă se mai juca pînă la 10 seara, nu cred că se opreau. După pă­re­rea mea ar trebui ca fiecare oraș să organizeze asemenea competiții, pentru copii este nemaipomenit să alerge, să joace fotbal, mai ales la această vîrstă!”

Dănuț Stan, antrenor Luceafărul Cluj: 
„Le mulțumesc organizatorilor pentru că ne-au chemat la această competiție, una extraordinară din punct de vedere sportiv, un turneu extrem de reușit după părerea mea”

Vali Cocoș, antrenor Regal de Atletico Madrid: 
„O competiție organizată ireproșabil de la început și pînă la sfîrșit. Felicit organizatorii, în special pe domnul Liviu Mocanu, care s-a implicat personal în organizarea acestei competiții și a reușit să adune la startul ei 16 competitoare de valoare relative apropiată, foarte bune, din toate regiunile țării.“ 

Liviu Mocanu, director general RER Ecologic Service: 
„Noi zicem că a fost o reușită, sperăm să le fi plăcut tuturor participanților. Am vrut să fie cea mai tare competiție din țară la categoria 2005, de 9 ani. De aceea am și organizat-o, acesta a fost și obiectivul principal, să reunim la Buzău cele mai tari echipe din țară la categoria 2004-2005, altfel, sincer, n-am mai fi făcut-o.”

 

COMENTARII

Pentru acest articol nu s-a adaugat nici un comentariu inca.
Adauga un comentariu la acest articol

Ultimele articole adaugate in aceasta categorie:
Cînd niciodată poate deveni posibil!
KO! HC Buzău - CSM Vaslui 22-26 (9-15)

Click aici pentru toate articolele din categoria Sport

 
Presedinte:
Ion CRISTOIU
Director general:
Vlad PUFU