Sansa Buzoiana > Arhiva > Nr. 4827 > Sport Nr. 4827 de miercuri, 5 noiembrie 2014  
 

Supliment saptamanal de fotbal, numarul 19





Vremea in


Cotidian 8 pagini,
se distribuie GRATUIT
numai împreuna cu
Sansa Buzoiana.
Suna NON-STOP la
0338 / 401.999


www.tipogruppress.ro




Sport

În derby-ul etapei a 10-a din Liga a 4-a,


F.C. Puiești, victorie cu mari emoții în fața Petrolului Berca

Echipa din Puiești, învingătoare cu 3-2

articol de: Text și foto: Adrian Soare
F.C. Puiești, victorie cu mari emoții în fața Petrolului Berca
 
Derby-ul rundei cu numărul 10 din cam­pionatul Ligii a 4-a a adus față în față pe FC Puiești și Petrolul Berca, echipă care pînă atunci nu cu­nos­cuse înfrîngerea. 
Formația rîmniceană a reușit să se impună cu mari emoții, scor 3-2, deși la un moment dat conducea cu 3-0 și se părea că are deja victoria asigurată. Botezați ,,panterele roz”, după culoarea echipamentului, jucătorii lui Vali Stan au căutat încă de la început culoare libere spre poarta petroliștilor, eforturile fiindu-le răsplătite cu golul lui Chirică (25), marcat dintr-o lovitură liberă de la aproximativ 25 de metri. Nouă minute mai tîrziu, același jucător a repetat figura, dublînd avantajul gazdelor, care astfel luau o opțiune serioasă în ceea ce privește obținerea celor trei puncte puse la bătaie. 
Spre finalul primei reprize, oaspeții au irosit o ocazie prin Lungoci (42), mingea șutată de acesta din careu trecînd puțin pe lîngă poartă. În partea secundă a partidei, rîmnicenii au înscris din nou cînd Iacob (64) a taxat o greșeală a lui A. Prorosciuc. 
După doar cîteva minute gruparea din Berca a redus din handicap. În urma unei acțiuni ofensive, Nicola i-a pasat în careu lui D.Stan (68), iar acesta a finalizat cu un șut la colțul lung, gol ce parcă i-a mai trezit pe petroliști, care, profitînd și de relaxarea gazdelor, au luat cu asalt poarta lui Goicea și după mai multe încercări au punctat iarăși. Onuț a executat o lovitură liberă de la 20 de metri, portarul a respins, iar C. Prorosciuc, aflat pe fază, a marcat și astfel finalul meciului a devenit unul dramatic. Chiar în ultimul minut, oaspeții puteau egala, dar veteranul D. Petre și C. Prorosciuc nu au mai ajuns la o minge care a trecut prin fața porții. De altfel, un rezultat de egalitate ar fi fost mai echitabil, așa cum aveau să spună mulți dintre cei prezenți la acest derby.

FC Puiești: 
Goicea - Nedelea, Chirică, C.Pușcă, Mîță, Percă, Tănase, G.Ion, Lazăr, Iacob, Pasăre. Au mai jucat: Zota, Anghel, Chiriac. 
Antrenor: Vali Stan

Petrolul Berca: 
Oprea -A. Prorosciuc, Ene, Vișan, Maxim, Onuț, D.Stan, Cojocaru, Nicola, Cristea, Lungoci. 
Au mai jucat: Ciobanu, D.Petre, C. Prorosciuc. 
Antrenor: Lilian Micu

 

COMENTARII

Pentru acest articol nu s-a adaugat nici un comentariu inca.
Adauga un comentariu la acest articol

Presedinte:
Ion CRISTOIU
Director general:
Vlad PUFU