Sansa Buzoiana > Arhiva > Nr. 4801 > Sport Nr. 4801 de marti, 30 septembrie 2014  
 

Supliment saptamanal de fotbal, numarul 19

Vremea in


Cotidian 8 pagini,
se distribuie GRATUIT
numai împreuna cu
Sansa Buzoiana.
Suna NON-STOP la
0338 / 401.999


www.tipogruppress.ro
Sport

Derby încheiat după doar 13 minute de joc!


Avîntul Zărnești s-a retras de pe teren în meciul cu Olimpia Rm. Sărat!

Trupa lui Rădulescu a luat decizia, considerîndu-se dezavantajată de arbitraj

articol de: Text și foto Adrian SOARE
Avîntul Zărnești s-a retras de pe teren în meciul cu Olimpia Rm. Sărat!
 
Scandal în Liga a 4-a. Așteptat cu ne­răbdare, derby-ul utimei etape din eșa­lonul 4 buzoian, care le-a adus la Rm. Sărat, față în față, pe Olimpia și Avîntul Spartac Zărnești, ocu­pantele locurilor 3 și respectiv 2, ambele aflate la egalitate de puncte (12), a durat doar 13 mi­nute!    
Arbitrul Cristi Fliter a fost nevoit să fluiere finalul partidei deoarece echipa oaspete a părăsit terenul de joc, îndreptîndu-se direct spre microbuz fără să mai revină în cele trei minute arătate de central, conform regulamentului. Acest lucru s-a întîmplat imediat după ce rîmnicenii au deschis scorul prin Bodoc, în urma unui șut de la marginea careului, echipa adversă acuzînd faptul că autorul golului jucase mingea cu mîna. În momentul în care ,,fluierașul” a arătat centrul terenului, veteranul și totodată antrenorul formației din Zărnești, Gheorghiță Rădu­lescu (54 ani), le-a cerut jucătorilor să iasă de pe teren, iar aceștia s-au conformat, spre surprinderea tuturor celor prezenți la meci. Asta în timp ce gazdele își manifestau bucuria pentru reușita colegului lor. După ce au terminat cu îmbrățișările și se pregăteau să își reia locurile, cei de la Olimpia au constatat însă că nu mai au cu cine juca, deoarece adversara dispăruse de pe gazon! Cele întîmplate la partida Olimpia Rm. Sărat - Avîntul Zărnești urmează să fie analizate în ședința de astăzi a Comisiei de Disciplină din cadrul Asociației Județene de Fotbal. Conform regulamentului, echipa care se retrage de pe teren va pierde meciul la „masa verde” (0-3), urmînd să suporte și o sancțiune pecuniară.

Rădulescu: ,,Băieții au făcut vărsat de vînt iar unii au băut apă contaminată din Rîmnic și a dat diareea peste ei”

Referitor la retragerea echipei de pe teren, Gheor­ghiță Radulescu a făcut haz de necaz, spunînd, ironic, că nu el a luat această decizie, ci primarul comunei Zărnești pentru a nu avea emoții Olimpia la cîștigarea campionatului. ,,Băieții au făcut vărsat de vînt, iar unii dintre ei au băut apă din Rîmnic, care era contaminată și a dat diareea peste ei așa că nu puteam să-i mai lasăm să joace. Lăsînd gluma la o parte, de ce era să protestăm? Oricum o făceam degeaba. Noi nu sîntem în nici o luptă și vrem doar să jucăm de plăcere, iar după aceea stăm la un grătar și o bere. Dacă au considerat însă că trebuie să ne fure, asta este. Cînd cineva ne strică plăcerea, găsim altă soluție, iar ceea ce s-a întîmplat astăzi (n.r. sîmbătă) mi-a demonstrat că mulți, în frunte cu Dorobanțu (n.r. noul președintele al Comisiei Județene de Arbitri) vor să strice campionatul. Oricum fotbalul în județul Buzău este varză la toate nivelurile, iar dacă vrea cineva argumente îl aștept la mine să discutăm”, a punctat Gheor­ghiță Rădulescu. Acesta a acuzat și faptul că brigada de arbitri a fost schimbată cu o zi înaintea jocului.

 

COMENTARII

Pentru acest articol nu s-a adaugat nici un comentariu inca.
Adauga un comentariu la acest articol

Presedinte:
Ion CRISTOIU
Director general:
Vlad PUFU