Sansa Buzoiana > Arhiva > Nr. 4801 > Sport Nr. 4801 de marti, 30 septembrie 2014  
 

Supliment saptamanal de fotbal, numarul 19

Vremea in


Cotidian 8 pagini,
se distribuie GRATUIT
numai împreuna cu
Sansa Buzoiana.
Suna NON-STOP la
0338 / 401.999


www.tipogruppress.ro
Sport

Și totuși, evoluțiile Gloriei n-au fost atît de rele în cele 3 deplasări pierdute la scor


Viorel Ion: „Deranjante au fost doar scorurile!”

0 la „adevăr” după 5 etape

articol de: Mihai BALTAG
Viorel Ion: „Deranjante au fost doar scorurile!”
 
Gloria a pierdut la scor toate cele trei partide susținute în deplasare în startul actualului campionat. 
Dacă pe terenul din Crîng punctajul fost maxim în două etape, 2-1 cu SC Bacău și 1-0 cu FC Voluntari, de afară Gloria nu numai că nu s-a întors nici măcar cu un punct, dar eșcurile au fost numai la scor, greu de digerat: 0-3 la Pitești cu Academica Argeș, 2-4 cu ASC Berceni și 0-4 la Constanța, cu Farul. Și totuși, în ciuda rezultatelor, evoluțiile Gloriei n-au fost atît de rele pe cît ar părea după rezultatul final. Spre exem­plu, la Berceni, după ce a revenit în două rînduri, egalînd la 1 și apoi la 2, echipa buzoiană n-a știut sau n-a putut ține de rezultat, sfîrșind prin a mai primi alte două goluri. La Constanța, cel mai recent exemplu, la 2-0 pentru Farul, Gloriei i-a fost anulat eronat, pe motiv de ofsaid, golul lui Ghiță, ca să nu mai punem la socoteală, tot la acest scor, transversala nimerită de Tigoianu, într-un moment în care constănțenii pierduseră controlul jocului. „Sincer vorbind, ceea ce mă supără cel mai mult sînt scorurile. Și la Constanța, și la Berceni am luat prea multe goluri. Dar una peste alta sîntem încă la 0 la „adevăr”, deci dacă am cîștiga sîmbătă am face 9 puncte, destul de bine”, a spus antrenorul Viorel Ion.

Numitor comun: 3 titulari lipsă

O explicație a celor 3 eșecuri poate fi găsită și în faptul că Gloria a fost nevoită să abordeze jocurile fără trei piese esențiale. În primul rînd, lui Viorel Ion i-au lipsit ambii titulari din centrul apărării, George Bîrsănel și Iulian Dăniță, accidentați, absențe care explică într-un fel și înfrîngerile la scor, iar în ofensivă, la fel, accidentat, golgeterul Cristi Pantelie nu și-a putut face meseria. Și tot o absență importantă a fost și este cea a lui Adrian Ghinea, stoperul U21, care îi oferea mai multe variante lui Viorel Ion în alcătuirea primului 11. „Am plătit tribut acestor absențe, altfel ar fi stat datele problemei cu tot lotul valid”, a punctat antrenorul Gloriei.

 

COMENTARII

stan:
sport
Orice explicaţii ale înfrângerilor sunt de prisos. Nu putem trăi din justificări. Ion Viorel e un antrenor calificat pe teren, ştie să asculte firul de iarbă. Jucătorii, aceştia care sunt, ar putea juca un pic mai motivat. Dincolo de motivaţia financiară, echipei îi lipseşte sufletul, adică dragostea urbei, atenţia, a administraţiei locale etc. Nu înţeleg de ce nu se face o publicitate agresivă echipei. Prin oraş circulă autobuze dependente oarecum şi de Primărie. Nu văd nicio reclamă, niciun semn. gloria contează doar în preajmaalegerilor...
Adauga un comentariu la acest articol

Ultimele articole adaugate in aceasta categorie:
Deplasările n-au fost cu probleme

Click aici pentru toate articolele din categoria Sport

 
Presedinte:
Ion CRISTOIU
Director general:
Vlad PUFU