Sansa Buzoiana > Arhiva > Nr. 4795 > Sport Nr. 4795 de luni, 22 septembrie 2014  
 

Supliment saptamanal de fotbal, numarul 19

Vremea in


Cotidian 8 pagini,
se distribuie GRATUIT
numai împreuna cu
Sansa Buzoiana.
Suna NON-STOP la
0338 / 401.999


www.tipogruppress.ro
Sport

Juniori A: Perfect! Juniori B: Ghinion!

Sport Team București – Gloria 1-2 (A) și 6-1 (B)

articol de: Mihai BALTAG
După două partide pe sintetic, juniorii republicani ai Gloriei au ieșit în a doua deplasare a actualului campionat, la Sport Team București, un club privat, extrem de bine pus la punct și care se mîndrește cu o colaborare cu Ajax Amsterdam! La Juniori A, primul meci fără Nicolae Anton, ieșit la pensie și cu un cuplu nou pe bancă, Marius Ciocîrlan – Mihai Crăciun, lucrurile au mers excelent, victorie cu 2-1. La Juniori B, din păcate, echi­pa lui Costică Stan n-a rezistat. După un joc în care a ratat în pri­ma repriză 3 ocazii singur cu por­tarul și a fost sancționată cu două penalty-uri, Gloria a cedat cu 1-6. Duminica viitoare, dueluri pe sintetic cu LT Sf. Pantelimon.

Juniori A: Sport Team – Gloria 1-2 (0-2)

La primul meci fără Nicolae Anton pe bancă, Gloria a tratat jocul ca pe un nou început. Mult mai bine legați și acționînd ca un tot unitar, echipa buzoiană a controlat prima repriză, în care a și marcat de două ori, prin Pană și Ferentz. O ușoară relaxare a permis gazdelor să reducă din diferență în a doua repriză, dar a fost un simplu foc de paie, tinerii buzoieni reușind pînă la final să apere victoria. Băieții l-au impresionat prin evoluția lor pe coordonatorul Centrului, Gheorghe Tăna­se, care a ținut să fie alături de antrenorii Marius Ciocîrlan și Mi­hai Crăciun, la primul lor meci pe banca Juniorilor A: „O evoluție excelentă, toți au fost la înălțime, cu un spirit de luptă și o maturitate cum de mult n-am mai văzut la o echipă. Am recîștigat o familie. Jos pălăria și felicitări pentru cei doi antrenori care au pregătit ca la carte această partidă!”

Gloria A: 
Andrei – Șerbănoiu, Stancu, Geambașu, Pană – R. Matei (Dimian), Ferentz, M. Alexandru, Bratu (Titor) – Mihăilă (Butoi), Mitu. 
Antrenor: Marius Ciocîrlan

Juniori B: Sport Team – Gloria 6-1 (2-0)

Dezamăgire mare în rîndul puștilor lui Costică Stan la finalul partidei de sîmbătă, care și-au dorit enorm de mult un rezultat bun în fața bucureștenilor. Gazdele au început mai bine partida, au deschis scorul rapid, iar pînă la pauză și-au dublat avantajul. Asta însă după ce Gloria a ratat de trei ori singur cu portarul, de două ori prin Stanciu și o dată prin Șileanu. Iar la jumătatea primei reprize l-a pierdut și pe Cojanu, om de bază la mijloc. După pauză, Fl. Radu a redus din diferență și se părea că oaspeții vor reveni în joc. Din păcate, o imprudență mare în apărare este sancționată cu penalty, 3-1. Jocul se rupe definitiv la o fază în care portarul gazdelor a fost eliminat, Șileanu a trimis din lovitură liberă în transversală, iar pe contraatac Sport Team a marcat pentru 4-1! Un nou penalty comis tot de Ciocan, se face 5-1. Ultimul gol, de 6-1, n-a mai contat. Plusuri pentru Florin Radu, pentru golul marcat și o evoluție consistentă și pentru Cosmin Andrieș, care a fost aproape de a apăra cele două penalty-uri și a limitat proporțiile scorului cu cîteva intervenții salvatoare.

Gloria B: Andrieș – Suditu, Dănițoiu, Tatu, Dragomir (Ciocan) – Fl. Radu, Cojanu (A. Grigo­re), Șileanu, D. Gheorghe – Gribincea, Stanciu. 
Antrenor: Costică Stan. 

 

COMENTARII

Pentru acest articol nu s-a adaugat nici un comentariu inca.
Adauga un comentariu la acest articol

Ultimele articole adaugate in aceasta categorie:
Două meciuri, două victorii!

Click aici pentru toate articolele din categoria Sport

 
Presedinte:
Ion CRISTOIU
Director general:
Vlad PUFU