Sansa Buzoiana > Arhiva > Nr. 4784 > Sport Nr. 4784 de vineri, 5 septembrie 2014  
 

Supliment saptamanal de fotbal, numarul 19

Vremea in


Cotidian 8 pagini,
se distribuie GRATUIT
numai împreuna cu
Sansa Buzoiana.
Suna NON-STOP la
0338 / 401.999


www.tipogruppress.ro
Sport

Gloria joacă sîmbătă la Pitești fără trei oameni de bază, dar reintră Vlaicu și Pușcașu


Multe absențe, mult optimism!

Bîrsănel, Pantelie (accidentați) și Dăniță (suspendat) îi lipsesc Gloriei în meciul cu Academica Argeș, live text pe sansanews.ro de la ora 11.00

articol de: Mihai BALTAG
Multe absențe, mult optimism!
 
Probleme mari de lot pentru Gloria înaintea partidei de sîmbătă, din etapa a 2-a a ligii secunde.    
Antrenorul Viorel Ion nu va putea conta pe trei titulari în meciul de la Pitești, cu Academica Argeș. Stoperul George Bîrsănel și atacantul Cristi Pantelie sînt accidentați și nu vor mai putea evolua pentru cel puțin o lună de zile, în timp ce un alt fundaș central, Iulian Dăniță nu are drept de joc după eliminarea suferită în meciul cu SC Bacău, din prima rundă. 
Colegii lor speră că absențele nu vor afecta foarte mult echipa pentru că lotul este valoros, iar antrenorul are mai multe variante la dispoziție. „Orice jucător are rolul lui în echipă și orice pierdere este importantă pentru echipă, dar cei care vor intra sperăm să-și facă tot atît de bine treaba”, a spus Lucian Pîrvu ieri, în conferința de presă premergătoare meciului de la Pitești. „Sîntem mai mulți, sîntem un lot valoros, apropiați ca valoare și oricine poate să înlocuiască pe oricine”, a completat și Marius Voicu. 
Dacă George Bîrsănel s-a accidentat în partida cu SC Bacău, Cristi Pantelie a suferit o entorsă cu smulgere de ligamente în amicalul de marți cu FC Puiești, are acum piciorul în gips și este nevoit să ia o pauză de minim 3 săptămîni!

Lucian Pîrvu: „Șanse 50-50, mergem să luăm puncte!”

Chiar dacă este considerată, alături de Săgeata Năvodari, marea favorită la promovare, Academica Argeș nu reprezintă un adversar ieșit din comun pentru fotbaliștii buzoieni. Fosta FC Clinceni, echipă adoptată în această vară de Argeș, nu este o necunoscută pentru Gloria. În sezonul trecut, cele două formații s-au întîlnit de trei ori. Mai întîi în turul 5 al Cupei, cînd victoria a revenit alor noștri, cu 2-0, apoi în sezonul regulat, cînd ambele dueluri s-au încheiat la egalitate, 2-2 atît în Crîng, cît și la Clinceni. Jucătorii admit că va fi un meci greu, însă șansele sînt egale. „Mare lucru la ei nu s-a schimbat. Anul trecut au avut o echipă care s-a luptat pînă în ultimul moment la primele locuri, a pus probleme Rapidului, Iașiului, echipele care au și promovat și cred eu c-o să fie un meci destul de greu, dar noi mergem să luăm punct sau puncte. Nu văd să aibă un atu anume în fața noastră. Nu evoluează nici acasă și nu au jucat nici un meci oficial pe teren propriu. Poate un moral mai bun să aibă și condiții mult mai bune, în rest alte atuuri nu văd să aibă. Șansele sînt egale, 50-50”, a mai spus Lucian Pîrvu la întîlnirea de ieri cu jurnaliștii. „Nu este o necunoscută Academica, prin nume doar și știți că nu am pierdut nici un meci în fața lor”, a punctat și Marius Voicu.

Clasament

1-2.GLORIA  3
SĂGEATA  3
3-4.Academica  3
Brăila  3
5-8.Dorohoi  1
Slobozia 1
Farul  1
Suceava  1
9-10.Berceni  0
Bacău  0
11-12.Voluntari  0
Balotești 0

Etapa a 2-a, sîmbătă, ora 11.00: 

Balotești - Săgeata
Slobozia - Brăila
Suceava - Dorohoi
Bacău - Farul
Academica - Gloria
Berceni - Voluntari

 

COMENTARII

Pentru acest articol nu s-a adaugat nici un comentariu inca.
Adauga un comentariu la acest articol

Presedinte:
Ion CRISTOIU
Director general:
Vlad PUFU