Sansa Buzoiana > Arhiva > Nr. 4770 > Sport Nr. 4770 de luni, 18 august 2014  
 

Supliment saptamanal de fotbal, numarul 19

Vremea in


Cotidian 8 pagini,
se distribuie GRATUIT
numai împreuna cu
Sansa Buzoiana.
Suna NON-STOP la
0338 / 401.999


www.tipogruppress.ro
Sport

Veteranul echipei Viitorul Lomotiva, Ionel Turturică (57 de ani) ,


,,Elton de Buzău” aruncat în luptă în meciul de Cupă cu puștii lui Dinamo

articol de: Adrian SOARE
Chiar dacă are 57 de ani, vîrstă la care alții își plimbă nepoții prin parcuri, Ionel Turturică, jucător la Viitorul Locomotiva, încă nu se gîndește să pună ghetele în cui. La meciul de Cupă, pe care echipa sa l-a disputat miercurea trecută pe teren propriu cu Dinamo II, scor 1-3, cel mai sus amintit a surprins din nou. 
În pa­uză, după ce a cărat cîteva baxuri cu apă la banca de rezerve, cel căruia i se spune „Elton de Buzău“ și-a făcut apariția pe teren și a exersat cu mingea, dar fără să dea nimic de bănuit, deoarece nu era echipat. Însă, cu 10 minute înainte de finalul partidei, cînd oaspeții conduceau cu 2-1, gazdele au solicitat schimbare, moment în care la marginea terenului și-a făcut apariția chiar veteranul formației, Turturică, aruncat în luptă de antrenor. La puțin timp după intrare, ,,Elton de Buzău” a obținut o lovitură liberă la circa 25 de metri de poartă, rămasă însă fără rezultat, iar apoi la o centrare în careu a reluat cu o lovitură de cap, pe lîngă. 
„Nu știam că dînsul (n.r. - Turturică) are 57 de ani, iar noi îi respectăm pe toți cei care joacă fotbal. Este un lucru bun că la această vîrstă mai poate juca și trebuie apreciat“, a spus antrenorul lui Dinamo II, Florin Bratu. Ionel Turturică este și unul dintre finanțatorii echipei Viito­rul Lomotiva care, deși a promovat în Liga a 3-a, nu se va înscrie în campionat. 

 

COMENTARII

Pentru acest articol nu s-a adaugat nici un comentariu inca.
Adauga un comentariu la acest articol

Presedinte:
Ion CRISTOIU
Director general:
Vlad PUFU