Sansa Buzoiana > Arhiva > Nr. 4770 > Sport Nr. 4770 de luni, 18 august 2014  
 

Supliment saptamanal de fotbal, numarul 19

Vremea in


Cotidian 8 pagini,
se distribuie GRATUIT
numai împreuna cu
Sansa Buzoiana.
Suna NON-STOP la
0338 / 401.999


www.tipogruppress.ro
Sport

Avertisment pentru complotiștii de la A.J.F.


După faptă, și răsplată!

„Trebuie să primeze interesul fotbalului, nu ambițiile personale!“, spune președintele Pompiliu Coșconea

articol de: Mihai BALTAG
Blocarea numirii lui Gheorghe Mihalache în fruntea Comisiei Județene de Arbitri de către noul Comitet Executiv al Asociației Județene de Fotbal rezultat în urma alegerilor de la sfîrșitul lunii iunie a arătat o divizare la vîrful fotbalului județean.      
Președintele  Pompiliu Coșconea avertizează însă că nu va tolera o astfel de ­atitudine a membrilor Co­mitetului Executiv, care în luarea deciziilor majore pun mai presus ambițiile perso­na­le. „Nu putem să dăm peste cap acum o muncă de atîția ani din cauza unor orgolii chiar personale și le transmit membrilor Comitetului Executiv 
să-și vadă fiecare de pătrățica pentru care au fost aleși, Sorin Cîrjan la Liga a 4-a, fosta Superligă, Trăsnea la Liga a 5-a și tot așa”, a spus președintele AJF.  Coșconea speră însă ca totul să fi fost o răbufnire de moment, iar Adunarea ­Ge­ne­rală de mîine să mai limpezească puțin apele. În caz contrar, cei care se fac vinovați de blocarea activi­tății pot ajunge la mîna membrilor afiliați, cei care, de fapt, în ansamblul lor, conduc fotbalul județean. 
„Marți are loc Adunarea Generală și atunci vom vedea încotro o luăm. Eu sper ca aceste fricțiuni să înceteze, pentru că toți cei care sîntem aici sîntem aleși de membrii afiliați, fiecare pe porțiunile sale, cu mai multe sau mai puține procente, și trebu­ie să ne gîndim că ei dau banii, membrii afiliați, ca noi să facem în așa fel încît să fie bine. Dacă se vrea să se facă rău, cine nu acționează în interesul fotbalului buzoian va plăti!”, a completat Pompiliu Coșconea.

 

COMENTARII

Pentru acest articol nu s-a adaugat nici un comentariu inca.
Adauga un comentariu la acest articol

Ultimele articole adaugate in aceasta categorie:
A fost stabilit programul 16-imilor și jocurile alese pentru a fi televizate

Click aici pentru toate articolele din categoria Sport

 
Presedinte:
Ion CRISTOIU
Director general:
Vlad PUFU