Sansa Buzoiana > Arhiva > Nr. 4770 > Sport Nr. 4770 de luni, 18 august 2014  
 

Supliment saptamanal de fotbal, numarul 19

Vremea in


Cotidian 8 pagini,
se distribuie GRATUIT
numai împreuna cu
Sansa Buzoiana.
Suna NON-STOP la
0338 / 401.999


www.tipogruppress.ro
Sport

Spectacol, sîmbătă, în al 11-lea joc de verificare al echipei din Crîng


Amical cu 10 goluri între Puiești și Gloria!

F.C. Puiești – Gloria Buzău 4-6 (2-4)

articol de: Mihai BALTAG
Fotbal încîntător în amicalul de sîmbătă, de la Puiești, între echipa locală de Liga a 4-a și Gloria! Trupa din Crîng a răspuns cu plăcere invitației gazdelor de lîngă Rm. Sărat în frunte cu finanțatorul Gelu Preda, prilej și pentru Viorel Ion de a-i mai urmări încă o dată pe noii sosiți, dar mai ales pe cei aflați încă în probe. Pe lîngă Iordache, Grigoraș și Damaschin, antrenorul Gloriei l-a titularizat la Puiești și pe atacantul Adrian Răduca, ultima dată la Farul. Chiar dacă o parte din greii echipei a lipsit – Stoicescu, Marcu, Dăniță, Vlaicu, Burlacu, Cl. Dumitrescu, Bîrsănel, Gabi Ion, Gloria a arătat o poftă de joc deosebită, iar Viorel a avut de ce să fie mulțumit. În primul rînd de Bobe, autor al unei „duble” și cel mai bun om de pe teren, dar și de ­Da­mas­chin, și el marcator a două goluri în partida de sîmbătă. Celelalte două goluri i-au aparținut golgeterului Cristi Pantelie, apărut în echipă după pauză. 
„Un meci excelent, foarte bun, care ne-a folosit foarte mult. Puieștiul are o echipă puternică, chiar peste nivelul Ligii a 3-a! Ne pare bine că le-am putut face o bucurie oamenilor de acolo, care n-ar mai fi vrut parcă să se termine meciul și ne rugau să mai jucăm vreo 10-15 minute în plus!”, a declarat antrenorul Gloriei, Viorel Ion.

Mîine seară, în nocturnă, amical cu Lanuri

Gloria va disputa următorul joc amical mîine seară, în nocturnă, pe stadionul din Crîng. Meciul se va disputa de la ora 20.00, iar adversara fotbaliștilor buzoieni va fi o altă divizionară D, vicecampioana județului, Voința Lanuri.

Gloria: Gherasim – Iordache, Amet, Grigoraș, Agache – Pușcașu, Bobe – Voicu, Răduca, Ghiță – Damaschin. Au mai intrat: Sîrbu – Pantelie, Pîrvu, Mitu, Toader, D. Ion, Nini Popescu.

 

COMENTARII

Pentru acest articol nu s-a adaugat nici un comentariu inca.
Adauga un comentariu la acest articol

Presedinte:
Ion CRISTOIU
Director general:
Vlad PUFU