Sansa Buzoiana > Arhiva > Nr. 4753 > Sport Nr. 4753 de vineri, 25 iulie 2014  
 

Supliment saptamanal de fotbal, numarul 19

Vremea in


Cotidian 8 pagini,
se distribuie GRATUIT
numai împreuna cu
Sansa Buzoiana.
Suna NON-STOP la
0338 / 401.999


www.tipogruppress.ro
Sport

Pentru un nou mandat de 4 ani în fruntea Comisiei Județene,


Mihalache rămîne șef al arbitrilor

Reconfirmat în funcție de președintele A.J.F., Pompiliu Coșconea

articol de: Mihai BALTAG
Mihalache rămîne șef al arbitrilor
 
Gheorghe Mihala­che rămîne pentru încă un mandat de 4 ani în funcția de pre­ședinte al Comisiei Ju­dețene de Arbitri. Mihalache a fost reconfirmat ieri în fruntea arbitrajului buzoian de către președintele Asociației Județene de Fotbal, Pompiliu Coșconea. Mihalache s-a arătat impresionat de numire, dar și bucuros că poate continua munca pe care a început-o de cîțivi ani buni. 
„Această renumire în fruntea Comisiei Județene de Arbitri mă emoționează pentru că, pentru mine, acești copii au fost ca și copiii mei, i-am crescut și totodată îmi creează noi responsabilități vizavi de obiectivul stabilit de președintele AJF, acela de revigorare a activității arbitrajului buzoian. Nu trebuie să uităm că toți arbitrii care au activat la nivelul Ligilor 1, a 2-a, a 3-a în ultimii 10 ani, sînt arbitri care au fost formați și crescuți de mine și de colegii mei în toți acești ani”, a declarat Gheorghe Mihalache. Pentru șeful arbitrilor buzoieni, prioritățile noului mandat sînt multe, dar accentul va fi pus pe tineri. Sînge prospăt nu va fi doar în lotul de arbitri, ci și în noua structură de conducere a Comisiei Județene de Arbitri. „Mă gîndesc să facem și ceva schimbări în structura CJA, adică pe lîngă experiența vechilor arbitri, care ne-au ajutat și o să ne ajute în continuare, să revigorăm și la nivelul Comisiei această activitate prin aducerea unor membri foarte tineri, arbitri și foști arbitri divizionari care și-au încetat activitatea în ultimii ani și bineînțeles și arbitri divizionari din lotul B, care sînt încă în activitate în așa fel încît să reușim să descoperim noi ta­len­te, să-i creștem pe cei care îi avem, pentru că într-adevăr avem un lot de arbitri foarte tînăr”, a completat Mihalache. 
Funcția de președinte al Comisiei Județene de Arbitri îi oferă lui Gheorghe Mihalache, automat, potrivit statutului, și pe cea de membru în Comitetul Executiv al AJF Buzău.

Decizia nr. 7/23.07.2014

În conformitate cu art. 38 al 6 din Statutul A.J.F. Buzău, adoptat de Adunarea Generală a A.J.F. din data de 17.08.2011 , președintele A.J.F. Buzău decide:
-Începînd cu data de 24.07.2014 se numește în funcția de președinte al Comisiei Județene a Arbitrilor Buzău domnul Mihalache Gheorghe. 
-În termen de 15 zile va prezenta componența ­no­minală a C.J.A. cu termene și responsabilități în vederea analizei la proximă ședință a Comitetului Executiv.

 

COMENTARII

Pentru acest articol nu s-a adaugat nici un comentariu inca.
Adauga un comentariu la acest articol

Ultimele articole adaugate in aceasta categorie:
Două meciuri, două victorii!

Click aici pentru toate articolele din categoria Sport

 
Presedinte:
Ion CRISTOIU
Director general:
Vlad PUFU