Sansa Buzoiana > Arhiva > Nr. 4748 > Sport Nr. 4748 de vineri, 18 iulie 2014  
 

Supliment saptamanal de fotbal, numarul 19

Vremea in


Cotidian 8 pagini,
se distribuie GRATUIT
numai împreuna cu
Sansa Buzoiana.
Suna NON-STOP la
0338 / 401.999


www.tipogruppress.ro
Sport

Antrenorul Gloriei, la primele concluzii după turneul din Turcia


Viorel Ion: „Nici o echipă din România n-a mai avut această onoare!”

„N-am fi pierdut nici un meci dacă am fi acceptat să jucăm din 3 în 3 zile!”, a spus antrenorul Gloriei

articol de: Mihai BALTAG
Turneul efectuat timp de 2 săptămîni în Turcia a reprezentat un mare cîștig pentru Gloria. De la condițiile de pregătire și pînă la evoluțiile echipei, toate au avut darul de a-l mulțumi pe antrenorul Gloriei. Un mare plus a fost trecut și în dreptul adversarelor pe care echipa buzoiană le-a întîlnit în meciurile amicale, echipe extrem de puternice și de bogate, presărate cu jucători care au fost și la Cupa Mondială din Brazilia. 
„Nici o echipă din România n-a avut onoarea să joace în această vară într-un turneu de o asemenea anvergură. N-am avut ca adversare echipe de ­ama­tori, de Liga a 10-a, de ospătari și recepționeri! Cine are habar de fotbal, știe cine sînt o Mordovia Saransk, un Sepahan, un Persepolis, ultimele două foste campioane ale ­Ira­nu­lui, o țară cu reprezentativă la Cupa Mondială. Numai adversari unul și unul, iar jocurile le-am avut de pe o zi pe alta. Asta pentru că nu m-au interesat foarte mult rezultatele. Dacă vroiam rezultate, nu acceptam să jucăm decît la 3-4 zile un amical și vă garantez că n-am fi pierdut. Plus că am preferat să le dau o șansă și copiilor pe care i-am avut în lot, am schimbat formula după pauză și asta s-a văzut. Alger, ultima noastră adversară, nu ne-ar fi învins niciodată dacă aș fi păstrat pînă la final titularii”, a declarat Viorel Ion înaintea plecării din Turcia. În total, jucătorii lui Viorel Ion au susținut în turneul din Turcia 8 partide de verificare. 3 dintre ele s-au încheiat la egalitate, iar în celelalte 5 buzoienii au fost învinși.

Amicalul cu Saipa, anulat din cauza furtunii

O furtună puternică izbucnită miercuri seară în Turcia a dus la anularea ultimului meci amical stabilit de Gloria. Date fiind condițiile meteo, ploaie și vînt în rafale, fotbaliștii buzoieni au fost nevoiți să renunțe la testul cu iranienii de la Saipa, chiar dacă s-a încercat pînă în ultimul moment ca întîlnirea să aibă loc. Gloria a plecat ieri dimineață din Turcia și urma să ajungă în țară în cursul nopții.

 

COMENTARII

CV:
sport
Nu toti fotbalistii sunt si buni antrenori.Sa-l vedem pe dl Ion Viorel cit de multumit va fi cind se va juca pe puncte nu meciuri de vacanta...
Adauga un comentariu la acest articol

Ultimele articole adaugate in aceasta categorie:
Două meciuri, două victorii!

Click aici pentru toate articolele din categoria Sport

 
Presedinte:
Ion CRISTOIU
Director general:
Vlad PUFU