Sansa Buzoiana > Arhiva > Nr. 4746 > Sport Nr. 4746 de miercuri, 16 iulie 2014  
 

Supliment saptamanal de fotbal, numarul 19

Vremea in


Cotidian 8 pagini,
se distribuie GRATUIT
numai împreuna cu
Sansa Buzoiana.
Suna NON-STOP la
0338 / 401.999


www.tipogruppress.ro
Sport

Exceptînd rezultatele din amicale,


Turneul din Turcia, un mare cîștig

Singurul regret al lui Viorel Ion, că și-a dat acceptul pentru amicalul cu Mordovia Saransk (1-8), jucat la doar cîteva ore de la sosirea în Turcia

articol de: Mihai BALTAG
Turneul din Turcia, un mare cîștig
 
Gloria va reveni în țară la sfîrșitul acestei săptămîni din turneul efectuat în Turcia începînd cu data de 2 iulie. O oportunitate pe care echipa din Crîng a fructificat-o la maxim, în condițiile în care, invitată fiind, costurile au fost destul de acceptabile. Antrenorul Viorel Ion a avut ocazia să-și urmărească jucătorii din lot pregătindu-se în condiții de superlativ și, foarte important, disputînd nu mai puțin de 9 partide de verificare, dacă punem la socoteală ultimele două teste anunțate, cel de azi noapte cu MC Alger și cel de astăzi cu Saipa. O situație pe gustul lui Viorel, care s-a plîns în iarnă că a avut foarte puține jocuri de verificare la dispoziție. Mai mult, și nivelul adversarilor întîlniți a fost extrem de ridicat, un argument în plus pentru utilitatea acestui turneu. „Mă bucur că am venit aici, că ne-am putut pregăti în cele mai bune condiții și că ne-am măsurat forțele cu echipe de primă mînă. Păi Mordovia, Sepahan, Persepolis sînt echipe pe care nici Steaua nu cred că le bate! Nu m-au interesat în mod special rezultatele, deși, recunosc, și acestea contează pentru băieți, mai ales pentru cei tineri și foarte tineri pe care i-am avut cu noi. Dacă dau filmul înapoi, un singur regret am, că am fost de acord să jucăm primul amical, cu Mordovia Saransk, la doar cîteva ore după ce am ajuns în Turcia”, a declarat Viorel Ion.

Ultimul test astăzi, cu Saipa

Dacă nu intervine vreo modificare de program de ultim moment, Gloria va juca astăzi, de la ora 11.00, ultimul amical din turneul din Turcia. Adversara fotba­liștilor buzoieni este o altă echipă iraniană din prima divizie, Pro League, Saipa FC, locul 8 în sezonul trecut, dar campioana ediției 2006-2007.

Rezultatele din amicale: 
- Gloria – Mordovia Saransk (Rusia 1, nou promovată) 1-8
- Gloria – Al Raed (Arabia Saudită 1) 1-5
- Gloria – Traktor Sazi (Iran 1) 1-3
- Gloria – Paykan (Iran 2) 2-2
- Gloria – Sepahan (Iran 1, locul 4) 1-1
- Gloria – Esteghlal Ahvaz (Iran 2) 1-1
- Gloria – Persepolis 0-3 (Iran 1, vicecampioana) 0-3

 

COMENTARII

Pentru acest articol nu s-a adaugat nici un comentariu inca.
Adauga un comentariu la acest articol

Ultimele articole adaugate in aceasta categorie:
Două meciuri, două victorii!

Click aici pentru toate articolele din categoria Sport

 
Presedinte:
Ion CRISTOIU
Director general:
Vlad PUFU