Sansa Buzoiana > Arhiva > Nr. 4726 > Sport Nr. 4726 de marti, 17 iunie 2014  
 

Supliment saptamanal de fotbal, numarul 19

Vremea in


Cotidian 8 pagini,
se distribuie GRATUIT
numai împreuna cu
Sansa Buzoiana.
Suna NON-STOP la
0338 / 401.999


www.tipogruppress.ro
Sport

Pentru alegerile de la vîrful A.J.F. de pe 27 iunie,


Petre out, Dorobanțu află azi dacă poate candida!

Comisia de validare a aplicat „la literă“ statutul A.J.F.

articol de: Doru GHEORGHIADE
Petre out, Dorobanțu află azi dacă poate candida!
 
Lupta pentru pre­ședinția Asocia­ției Județene de Fotbal s-a redus la o cursă în doi, după ce dosarul unuia dintre candidați, fostul arbitru Adrian Petre, a fost respins ieri de Comisia de validare.             
 
Așa cum Șansa a arătat în premieră, Petre n-ar fi avut dreptul să candideze întrucît, conform statutului, nu îndeplinea una dintre cerințe, aceea de a fi îndeplinit pe o perioadă de minimum 4 ani o funcție de conducere. Nici situația unui alt candidat, fostul ecuson FIFA rîmnicean Marian Dorobanțu nu este foarte limpede, din același motiv ca și la Petre. Totuși, membrii Comisiei i-au mai acordat termen pînă astăzi dimineață să facă dovada îndeplinirii criteriului respec­tiv. În caz contrar, actualul președinte, Pompiliu Coș­conea va mai trebui doar să fie confirmat în funcție la alegerile de pe 27 iunie, programate în amfiteatrul Li­ce­ului cu Program Sportiv.

Ce spune statutul A.J.F.

Conform Statutului Asociației Județene de Fotbal Buzău, pentru a candi­da la funcția de pre­ședinte al AJF, candidații trebuie să îndeplinească, cumulativ, mai multe condiții. Printre altele, și aceea de a fi îndeplinit pentru o perioadă de mi­nimum 4 ani una din următoarele funcții: pre­șe­­­dinte sau vicepreșe­dinte AJF, LPF sau FRF, președinte al unei comisii permanente din cadrul AJF, LPF sau FRF sau președinte de club ori asociație, indiferent de nivelul competiției. Do­vada îndeplinirii acestei condiții se face cu o declarație pe propria răs­pundere, legalizată la notar.

 

COMENTARII

Pentru acest articol nu s-a adaugat nici un comentariu inca.
Adauga un comentariu la acest articol

Ultimele articole adaugate in aceasta categorie:
Deplasările n-au fost cu probleme

Click aici pentru toate articolele din categoria Sport

 
Presedinte:
Ion CRISTOIU
Director general:
Vlad PUFU