Sansa Buzoiana > Arhiva > Nr. 4659 > Sport Nr. 4659 de marti, 11 martie 2014  
 

Supliment saptamanal de fotbal, numarul 19

Vremea in


Cotidian 8 pagini,
se distribuie GRATUIT
numai împreuna cu
Sansa Buzoiana.
Suna NON-STOP la
0338 / 401.999


www.tipogruppress.ro
Sport

În derby-urile județene de la juniorii republicani,


Rm. Sărat și Gloria și-au împărțit victoriile

Gloria a cîștigat la A, Rm. Sărat la B

articol de: Mihai BALTAG
În alte meciuri: L.P.S. Buzău - C.F. Brăila 5-0 (JA) și 4-1 (JB)


Prima etapă de la reluarea campionatelor de juniori republicani A și B a propus duminică duelurile dintre ASS Rm. Sărat și Gloria, găzduite de stadionul "Olimpia". Foarte interesante prin prisma rivalității de la acest nivel dintre cele două grupări, confruntările nu au avut parte și de cele mai bune condiții, vîntul care a bătut în rafale stricînd spectacolul puștilor din teren. La final, victoriile au fost împărțite, buzoienii impunîndu-se la Juniorii A, iar rîmnicenii la Juniorii B. 

Juniori A: Rm. Sărat – Gloria 0-1 (0-1)

Căliți deja în confruntările din Superliga județeană, unde au jucat deja două meciuri pentru Gloria 2, Juniorii A din Crîng au fost evident echipa mai bună. Din start băieții lui Nicolae Anton au pus stăpînire pe joc și, după marile ocazii irosite de Pașa și Mușat, ultimul a reușit cu 10 minute înainte de pauză să înscrie. Un gol care a făcut dreptate, dominarea Gloriei fiind indiscutabilă în prima repriză. După pauză, rîmnicenii au intrat mai deciși și hotărîți să întoarcă rezultatul. Au preluat frîiele partidei, dar tot oaspeții au fost mai periculoși și au ratat în cîteva rînduri șansa desprinderii. Nu s-a mai întîmplat însă nimic pînă la ultimul fluier, 0-1 scor final. "Meci foarte bun, am fost mulțumit din punct de vedere tehnico-tactic. Prima repriză am dominat-o noi, a doua ei, însă marile ocazii tot nouă ne-au aparținut", a spus antrenorul Gloriei, Nicolae Anton. Joi, în etapă intermediară, de la ora 12.00, pe sintetic, echipa din Crîng primește vizita Oțelului Galați, echipa de pe locul 3. 

Gloria A: Chirițescu – Ene, Ghiță, Drăgoiu, Chiricioiu (88 I. Dan) – Mihăescu, Sandu, Neacșu, Bratu (77 Titor) – Pașa, Mușat. 
Antrenor: Nicolae Anton

Juniori B: Rm. Sărat – Gloria 3-0 (2-0)

După înfrîngerea suferită în fața Gloriei în duelul de la "A", rîmnicenii și-au luat revanșa în disputa Juniorilor B. La această categorie, Rm. Sărat stă foarte bine, la numai 3 puncte de podium, și a fost, în meciul de duminică, echipa mai bună, impunîndu-se la final destul de clar, 3-0. "Din păcate, vîntul puternic a stricat desfășurarea jocului, unul însă, e adevărat, mai slab din partea noastră", a explicat antrenorul Gloriei, Gabi Marcu. Confruntare dificilă și pentru Juniorii B în intermediara de joi, ora 14.00, Oțelul fiind echipa de pe locul secund. 

Gloria B: Chirițescu (Andrieș) – Șerbănoiu, Dimian, Stancu, Perțea – Fl. Radu, Ferentz (Butoi), M. Alexandru, L. Ilie – Mihăilă, Vl. Ciurea (Naum). 
Antrenor: Gabi Marcu

Clasament juniori A 
1.VIITORUL 49
2.Farul 32
3.Oțelul 29
4.Tulcea 27
5.Slobozia 26
6.LPS Buzău 24
7.Gloria 22
8.Rm. Sărat 18
9.LPS Galați 13
10.Dunărea 13
11.Năvodari 5
12.Brăila 4

Clasament juniori B 
1.VIITORUL 44
2.Oțelul 35
3.Farul 33
4.LPS Galați 32
5.Rm. Sărat 30
6.LPS Buzău 27
7.Gloria 24
8.Brăila 15
9.Slobozia 11
10.Tulcea 7
11.Năvodari 7
12.Dunărea 1

 

COMENTARII

Pentru acest articol nu s-a adaugat nici un comentariu inca.
Adauga un comentariu la acest articol

Presedinte:
Ion CRISTOIU
Director general:
Vlad PUFU