Sansa Buzoiana > Arhiva > Nr. 4659 > Sport Nr. 4659 de marti, 11 martie 2014  
 

Supliment saptamanal de fotbal, numarul 19

Vremea in


Cotidian 8 pagini,
se distribuie GRATUIT
numai împreuna cu
Sansa Buzoiana.
Suna NON-STOP la
0338 / 401.999


www.tipogruppress.ro
Sport

Fotbalul a ajuns la cheremul derbedeilor


Clanul Răduleștilor terorizează fotbalul buzoian

Violențele de sîmbătă de pe sinteticul din Crîng scot la iveală mizeria din fotbal, lipsa de eficiență și acțiune a autorităților

articol de: Doru GHEORGHIADE
Clanul afaceristului Gheorghe Rădulescu, din Poșta Cîlnău, terorizează de ani buni o zonă întreagă din județ. În fotbal Gheorghiță Rădulescu cu fiul, nepoții și alte rubedenii rup în bătaie pe oricine și oricînd au chef de răfuieli de tip gangsteresc. Exemplul de sîmbătă de pe stadionul Metalul e doar unul dintre multele din seria în care mardeiașii lui Rădulescu au fost actorii principali. Cu toate acestea, nimeni n-a reușit să le aplice legea. Violențele de pe terenurile de sport, dar și în afara lor, au atins paroxismul, dar autoritățile se manifestă timid, de parcă au de-a face cu domnișoare virgine dintr-un pension. În acest timp, clanul Răduleștilor ține sub teroare comunități întregi. De aceea, trebuie luate măsuri începînd cu forurile sportive care trebuie să elimine din sistem asemenea personaje, iar Poliția să acționeze așa cum legea prevede.

 

COMENTARII

ginel georgescu:
sanctiune sportiva
Sa vedem sanctiunile sportive. Cred ca, la fel ca la precedentele batai, radulescu nu va pati nimic. Prietenii stiu de ce.
ajf buzau srl cosconea&mihalache&boeru:
PARNAIASIII DE LA AJF BUZAU
ALO COSCONEA, MIHALACHE, BOERU! LUATI-VA TALPASITA DERBEDEILOR! ATI FOST IN DECEMBRIE LA RADULESCU LA PETRECERE! SA VA FIE RUSINE FRIPTURISTILOR!
ion:
radulestii
Nu cunosc nici unul din acest Clan radulescu.Am auzit ca vor sa faca legea in fotbalul marunt,plin de derbedei,al judetului BuzauProbabil ca acesti derbedei cu numele radulescu se bazeaza pe sprijinul unui alt radulescu,sergent major de militie,doctor in fotbal,ajuns pe cai mari in politie printr-un colonel escroc care ar trebui sa ne priveasca din aceiasi incinta cu becali.Stiti despre cine e vorba,i-ati pronuntat nunele odata,sustinator,impreuna cu prietenul petrica burada,a clicii boscodeala-ghiveciu,
Adauga un comentariu la acest articol

Presedinte:
Ion CRISTOIU
Director general:
Vlad PUFU