Sansa Buzoiana > Arhiva > Nr. 4642 > Sport Nr. 4642 de vineri, 14 februarie 2014  
 

Supliment saptamanal de fotbal, numarul 19

Vremea in


Cotidian 8 pagini,
se distribuie GRATUIT
numai împreuna cu
Sansa Buzoiana.
Suna NON-STOP la
0338 / 401.999


www.tipogruppress.ro
Sport

Buzăul redescoperă spectacolul jocului de futsal


Să mai lumineze și Luceafărul!

Echipa buzoiană nu are nici un punct în 8 etape

articol de: Mihai BALTAG
Duminică, la turneul de la Sala Sporturilor, vine și Gică Popecu


Buzăul redescoperă spectacolul jocului de futsal! Cele 8 echipe din Liga a 2-a se întrec sîmbătă și duminică la Sala Sporturilor, în cel de-al 5-lea turneu al campionatului, mai exact etapele a 9-a și a 10-a. După Sibiu, Tg. Mureș, Od. Secuiesc și Gheorghieni a venit și rîndul Buzăului să găzduiască un turneu, cu echipa locală Luceafărul pe post de organizatoare. Alături de formația buzoiană vor mai fi prezente Ceahlăul Piatra Neamț, United Clinceni, Pro Tineret Sighișoara, Inter Gheorghieni, Infopress Od. Secuiesc, Cityus 2 Tg. Mureș și Atletic Star Sibiu. Din păcate, în primele 8 etape echipa condusă de Iulian Trăsnea nu a acumulat nici un punct, dar vrea să spargă gheața în cele două partide pe care le va juca la Sala Sporturilor. "Automat, fiind gazdă, sper să obțin și eu prima victorie, cu toate că e foarte greu. Joc cu echipa de pe primul loc, Tg. Mureș, care, ca și buget, e de 100 de ori mai mare ca al meu și contează foarte mult acest lucru și cu echipa de pe locul 3, Ceahlăul, finanțată de domnul Ștefan!", a precizat președintele și antrenorul Luceafărului, Iulian Trăsnea.

Popescu așteptat duminică!

Iulian Trăsnea a anunțat că Gică Popescu a răspuns invitației sale de a veni duminică, în ultima zi a turneului, la Buzău. Fostul internațional, principalul favorit la șefia FRF la alegerile din 5 martie este așteptat în jurul orei 14.00. "Am vorbit chiar eu personal cu domnul Popescu, dar și Cătălin Cighir, căruia i-a confirmat că duminică, în jurul orei 14.00, o să vină aici la Buzău, la turneu în special", a dezvăluit Trăsnea.

Organizare costisitoare

În organizarea acestui turneu, Luceafărul este sprijinită de Primărie, Consiliul Județean, Direcția Județeană pentru Sport și Tineret și Asociația Județeană de Fotbal. Iulian Trăsnea a recunoscut că s-a descurcat foarte greu să strîngă banii necesari organizării acestei competiții la Buzău: "Am hotărît să organizez turneul la Buzău pentru o mai bună imagine și în primul rînd pentru a mai face rost de ceva bani să pot organiza turneul și să duc la capăt campionatul. De la Primărie am primit foarte puțini bani, de fapt singurul sponsor e Primăria și eu personal. Sper ca și Consiliul Județean să mă ajute, Direcția de Sport m-a ajutat la fel foarte mult și pe această cale vreau să-i mulțumesc domnului director Romeo Lungu, AJF-ului și Federației Române de Fotbal care a virat în cont niște bani care erau promiși de la început pentru plata arbitrajului".

Lot Luceafărul: 
Marius Răileanu, Valentin Rîmniceanu, Albert Tuganu, Georgian Mirgoace, Ionuț Marcu, Valentin Fieraru, Ionuț Chirilă, Constantin Secăreanu, Ionuț Fluieraru, Nicolae Paris, Daniel Hăhăianu, Robert Cheban, Narcis Oprea, Gabriel Sîrbescu. 
Antrenor: Iulian Trăsnea 

Program turneu

Sîmbătă, 15 februarie – Etapa a 9-a
-ora 14.30: Ceahlăul – Luceafărul 
-ora 16.00: Clinceni - Sighișoara
-ora 17.30: Gheorghieni – Od. Secuiesc 
-ora 19.00: Tg. Mureș – Sibiu

Duminică, 16 februarie – Etapa a 10-a
-ora 10.00: Luceafărul – Tg. Mureș 
-ora 11.30: Sibiu - Clinceni
-ora 13.00: Sighișoara - Gheorghieni
-ora 14.30: Od. Secuiesc – Ceahlăul

Clasament
1.TG. MUREȘ 24
2.Od. Secuiesc 21
3.Ceahlăul 14
4.Gheorghieni 14
5.Sighișoara 7
6.Clinceni 7
7.Sibiu 3
8.Luceafărul 0

 

COMENTARII

Pentru acest articol nu s-a adaugat nici un comentariu inca.
Adauga un comentariu la acest articol

Ultimele articole adaugate in aceasta categorie:
Două meciuri, două victorii!

Click aici pentru toate articolele din categoria Sport

 
Presedinte:
Ion CRISTOIU
Director general:
Vlad PUFU