Sansa Buzoiana > Arhiva > Nr. 4621 > Sport Nr. 4621 de marti, 14 ianuarie 2014  
 

Supliment saptamanal de fotbal, numarul 19

Vremea in


Cotidian 8 pagini,
se distribuie GRATUIT
numai împreuna cu
Sansa Buzoiana.
Suna NON-STOP la
0338 / 401.999


www.tipogruppress.ro
Sport

S-a definitivat programul viitoarei ediții a Superligii de rugby


Stejarul începe în Parcul Tineretului cu Steaua sau Farul

Selecționata Moldovei ezită încă să confirme participarea

articol de: Mihai BALTAG
Stejarul începe în Parcul Tineretului cu Steaua sau Farul
 
Incertitudinea în privința numărului de echipe care vor lua startul în viitoarea ediție a Superligii de rugby persistă în continuare. Nici ieri, reprezentanții echipelor din primul eșalon, reuniți într-o ședință la Federație, nu au primit un răspuns din partea selecționatei Republicii Moldova, cea care ar urma să fie a 10-a echipă din Superligă. Pe de altă parte, ședința a adus și unele clarificări. Noua ediție va începe pe 29 martie, cînd Stejarul va juca pe stadionul din Parcul Tineretului fie cu Steaua, cîștigătoarea Cupei României, fie cu Farul, echipa de pe locul 4 la finalul sezonului trecut. Adversara va fi cunoscută cu certitudine în momentul în care se va ști și numărul exact de echipe, 9 sau 10. Prima parte a campionatului va lua sfîrșit pe 31 mai. În iunie, în zilele de 7, 14 și 21 se vor juca primele meciuri din Cupa României. Superliga se va relua pe 19 iulie și va lua sfîrșit pe 6 septembrie, însă sezonul va continua cu restul de meciuri din Cupă. 

Ședință a Consiliului de Administrație la Stejarul

Astăzi, membrii Consiliului de Administrație de la Stejarul se întîlnesc într-o ședință avînd ca temă principală bugetul pe care va conta echipa în noul campionat. Un buget, de fapt un proiect, pe care președintele Vasile Niță îl va prezenta tot astăzi autorităților locale. "Trebuie să fim ajutați, am muncit foarte mult ca să ajungem pînă aici și ar fi păcat să dăm cu piciorul la tot ceea ce am realizat pînă acum. Dacă acum Bizonul (n.r. - Alexandru Ionescu) sau Prințul Ghica sînt fericiți acolo unde sînt pentru ceea ce a realizat echipa, s-ar răsuci, săracii, în mormînt, să afle că n-am reușit să rezistăm aici, unde am ajuns acum!", a spus președintele Vasile Niță.

Farul mizează pe 3 milioane de euro!

Un exemplu de buget la care Stejarul nici măcar nu visează este cel al Farului, una dintre adversarele din Superligă. Constănțenii mizează în noul sezon pe nu mai puțin de 3 milioane de euro, sumă ce le permite, în primul rînd, să-și construiască un lot extrem de puternic. Nume precum Cristian Petre, rugbystul român cu cele mai multe selecții la echipa reprezentativă (93) ori Florin Vlaicu se vor regăsi în trupa condusă de englezul Neil Kelly, care are drept obiectiv cîștigarea campionatului.

 

COMENTARII

Pentru acest articol nu s-a adaugat nici un comentariu inca.
Adauga un comentariu la acest articol

Ultimele articole adaugate in aceasta categorie:
Deplasările n-au fost cu probleme

Click aici pentru toate articolele din categoria Sport

 
Presedinte:
Ion CRISTOIU
Director general:
Vlad PUFU