Sansa Buzoiana > Arhiva > Nr. 4618 > Sport Nr. 4618 de joi, 9 ianuarie 2014  
 

Supliment saptamanal de fotbal, numarul 19

Vremea in


Cotidian 8 pagini,
se distribuie GRATUIT
numai împreuna cu
Sansa Buzoiana.
Suna NON-STOP la
0338 / 401.999


www.tipogruppress.ro
Sport

Stejarul a început anul în forță pe piața transferurilor


3 dintr-o lovitură!

Florin Fîntînaru de la Timișoara, Dragoș Giușcă și Paul Bolat de la Poli Agro Iași

articol de: Mihai BALTAG
Stejarul a început anul în forță pe piața transferurilor! Președintele Vasile Niță a bătut palma în aceste zile cu 3 jucători, care se vor prezenta săptămîna viitoare la reunirea lotului. Este vorba despre Florin Fîntînaru, de la campioana RCM Timișoara, care poate evolua atît centru, cît și uvertură sau fundaș, Dragoș Giușcă, o "linia a 2-a" și Paul Bolat – demi de mele (mijlocaș la grămadă), de la Poli Agro Iași. Cei trei se alătură lui Cristian Bianu (RCM Timișoara), un transfer parafat încă de la sfîrșitul anului trecut. Așadar, 4 transferuri reușite deocamdată de "stejari" în vederea întăririi lotului pentru Superligă, însă mutările nu se opresc aici. La Buzău sînt așteptați în perioada următoare și cei 6 tongani, surprizele pe care Stejarul le pregătește în noul campionat. "Toți cei care au venit pînă acum sînt jucători de mare valoare, care ne vor ajuta foarte mult. Fîntînaru este o mare achiziție, este un jucător obișnuit cu performanța, care nu mai are nevoie de nici o prezentare! Giușcă și Bolat au jucat la Iași și sînt bîrlădeni de-ai mei, știu de ce sînt în stare și i-am văzut ce pot în meciurile directe din campionatul trecut. În plus, cu Giușcă Suciu a mai lucrat și la Bîrlad, îl cunoaște așadar foarte bine", a declarat președintele Vasile Niță. 

Reunirea pe 15 ianuarie

Lotul Stejarului va bifa prima acțiune din 2014 miercurea viitoare, pe 15 ianuarie, cînd a fost programată reunirea. Jucătorii sînt așteptați în jurul orei 10.00 la stadionul din Parcul Tineretului, antrenorul Eduard Suciu urmînd a conduce după aceea și un prim antrenament. Pregătirile vor continua apoi zilnic, cu cîte 2 antrenamente, iar de pe 7 și pînă pe 16 martie echipa va merge într-un cantonament la Monteoru.

Stejarul, cu Steaua sau Farul în prima etapă!

Dintre cîștigătoarea Cupei, Steaua sau Farul Constanța va fi aleasă adversara Stejarului în prima etapă a Superligii, care va debuta pe 29 martie. Programul se întocmește după tabela Berger, iar incertitudinea este dată de numărul de echipe cu care va porni la drum noua ediție a campionatului, 9 sau 10, în funcție de prezența la start a selecționatei Republicii Moldova. Luni, la sediul Federației, se vor stabili în mare măsură coordonatele după care se va juca în noul sezon.

 

COMENTARII

Pentru acest articol nu s-a adaugat nici un comentariu inca.
Adauga un comentariu la acest articol

Ultimele articole adaugate in aceasta categorie:
Două meciuri, două victorii!

Click aici pentru toate articolele din categoria Sport

 
Presedinte:
Ion CRISTOIU
Director general:
Vlad PUFU