Sansa Buzoiana > Arhiva > Nr. 4618 > Sport Nr. 4618 de joi, 9 ianuarie 2014  
 

Supliment saptamanal de fotbal, numarul 19

Vremea in


Cotidian 8 pagini,
se distribuie GRATUIT
numai împreuna cu
Sansa Buzoiana.
Suna NON-STOP la
0338 / 401.999


www.tipogruppress.ro
Sport

Și la juniorii Gloriei vacanța se apropie de sfîrșit


Grupa lui Anton, cea mai grăbită!

Juniorii A își reiau mîine antrenamentele, "B"-ul începe de luni, iar "C"-ul marți

articol de: Mihai BALTAG
Și la juniorii Gloriei vacanța se apropie de final. După ceva mai mult de o lună de pauză, puștii de la grupele Centrului de Copii și Juniori din Crîng se pregătesc să revină la antrenamente. Cei mai grăbiți dintre toți sînt Juniorii A, Nicolae Anton chemîndu-și elevii din nou la pregătiri începînd de mîine. Urmează apoi ca luni să-și reia antrenamentele și Juniorii B, pregătiți de Gabi Marcu, pentru ca a doua zi să se apuce din nou de treabă și Juniorii C ai lui Costică Stan. 

Trei puști în vederile "A"-ului

După o primă parte a campionatului, un tur și trei etape din retur, încheiată pe locul 7, la două puncte de obiectivul auto-impus, pozițiile 1-6, Nicolae Anton și-a chemat elevii la pregătiri cel mai devreme dintre toți, începînd chiar de mîine. În vederile antrenorului se află 3 copii, pe care tehnicianul îi urmărește de ceva vreme și pe care și i-ar dori cît mai repede la echipă. 

Gabi Marcu vrea un cantonament la începutul lui februarie

Prima zi a săptămînii viitoare a fost aleasă de antrenorul Gabi Marcu drept start al pregătirilor în noul an la Juniorii B. După o perioadă de antrenamente pe plan local, Marcu își dorește să-și ducă elevii într-un scurt stagiu de pregătire la începutul lunii februarie. Mai multe însă se vor clarifica după prima revedere în noul an.

Juniorii lui Costică Stan pregătesc un retur solicitant

Juniorii C își reiau de marți pregătirile cu gîndul la un retur ce se anunță foarte solicitant. Angrenați pe două fronturi, Superliga juniorilor și campionatul județean de "C", puștii lui Costică Stan își doresc un sezon de primăvară mai bun decît cel din toamnă, care oricum a fost demn de laudă: locul 4 în Superligă și locul 2 la "C"-județ. "Trăgînd linie, 2013 a fost un an foarte bun, sper ca în 2014 să o ținem tot la fel și să creștem și mai mult în valoare", a spus Costică Stan.

 

COMENTARII

Pentru acest articol nu s-a adaugat nici un comentariu inca.
Adauga un comentariu la acest articol

Ultimele articole adaugate in aceasta categorie:
Două meciuri, două victorii!

Click aici pentru toate articolele din categoria Sport

 
Presedinte:
Ion CRISTOIU
Director general:
Vlad PUFU