Sansa Buzoiana > Arhiva > Nr. 4604 > Sport Nr. 4604 de miercuri, 11 decembrie 2013  
 

Supliment saptamanal de fotbal, numarul 19

Vremea in


Cotidian 8 pagini,
se distribuie GRATUIT
numai împreuna cu
Sansa Buzoiana.
Suna NON-STOP la
0338 / 401.999


www.tipogruppress.ro
Sport

Handbal Municipal se va bate la promovare indiferent de situația financiară


Toate meciurile, la victorie!

"Nu ne vom da la o parte de la nici un meci!", garantează președintele Ștefan Miloș

articol de: Mihai BALTAG
Handbal Municipal are nevoie de susținere financiară pentru a aborda ultima parte a campionatului. Plasată pe un culoar favorabil în lupta pentru promovarea în Liga Națională, locul 2 la jumătatea întrecerii, la un punct de lidera Unirea Slobozia, pe care o va întîlni în meci direct la Sala Sporturilor, pe 25 ianuarie, echipa feminină de handbal garantează că-și va juca șansele pînă la capăt, indiferent de situația financiară. "Chiar dacă nu vom strînge acei bani care să ne poată permite să avem o abordare de final de campionat așa cum trebuie, să aducem încă 2-3 jucătoare de valoare și să avem și pentru promovarea în Liga Națională, noi nu ne vom da la o parte de la nici un meci", garantează președintele Ștefan Miloș. "Am început să facem demersuri, să luăm la rînd toate unitățile din Buzău pentru că ne dorim foarte mult ca, în afara autorităților locale, să cooptăm și oameni de afaceri. Nu știu dacă vom reuși, dar vom încerca!", a adăugat președintele lui Handbal Municipal. 

Astăzi, de la 11.30, amical cu CSM Ploiești

Handbal Municipal va disputa astăzi, la Sala Sporturilor, un prim meci de verificare în această pauză de iarnă. Fetele lui Romeo Ilie vor juca, de la ora 11.30, împotriva prim divizionarei CSM Ploiești, penultima clasată în acest moment în Liga Națională. Un al doilea joc între cele două echipe se va disputa săptămîna viitoare, la Ploiești.

Larisa Baciu așteaptă revanșa cu Slobozia

Derby-ul de promovare de pe 25 ianuarie, de la Sala Sporturilor, împotriva Unirii Slobozia este așteptat cu mare interes de Larisa Baciu. Componentă în trecut a echipei ialomițene, Larisa își dorește în mod special să-și învingă fosta formație: "Eu privesc această partidă ca pe o revanșă, pentru că atît timp cît am fost la Slobozia nu mi s-a acordat șansa de care aveam nevoie. Acum vreau să dovedesc de ce sînt în stare, să le batem pe ialomițence și să mergem în Liga Națională!"

 

COMENTARII

Pentru acest articol nu s-a adaugat nici un comentariu inca.
Adauga un comentariu la acest articol

Presedinte:
Ion CRISTOIU
Director general:
Vlad PUFU