Sansa Buzoiana > Arhiva > Nr. 4598 > Sport Nr. 4598 de marti, 3 decembrie 2013  
 

Supliment saptamanal de fotbal, numarul 19

Vremea in


Cotidian 8 pagini,
se distribuie GRATUIT
numai împreuna cu
Sansa Buzoiana.
Suna NON-STOP la
0338 / 401.999


www.tipogruppress.ro
Sport

Primăria va rămîne alături de sport și în 2014, dar în limitele bugetului


Bani la toată lumea, după posibilități

"În funcție de resurse, vom ține cont de toate solicitările", a precizat primarul Constantin Boșcodeală

articol de: Mihai BALTAG
Primăria va continua și anul viitor să susțină sportul buzoian. Bani pentru susținerea activității sportive vor fi și în 2014, dar sumele vor fi distribuite asociațiilor sportive în funcție de posibilități. "Vom ține cont de toate solicitările", a promis primarul Constantin Boșcodeală. "Proiectul de buget se întocmește în funcție de posibilitățile financiare. Primăria finanțează activitatea sportivă a asociațiilor sportive. Ce fac asociațiile sportive apoi…e bugetul lor, este aprobat de Comitetul lor Director, dînșii știu mai departe", a precizat Boșcodeală, de curînd, într-o conferință de presă. "De exemplu, este o solicitare a "stejarilor" (n.r. echipa de rugby), de la suma de 300.000 de lei, alocată în acest an, la 900.000 de lei. Cînd vom face proiectul de buget, în funcție de resursele financiare pe care le avem, vom ține cont de toate solicitările și vom aloca în consecință", a adăugat primarul Buzăului. 

Exemplul Handbal Municipal

Primarul Constantin Boșcodeală a oferit un exemplu despre felul în care s-a reușit performanță cu banii de la bugetul local. "Echipa de handbal feminin, pe care am reușit s-o redresez foarte bine, a beneficiat de un buget rezonabil și iată că este posibil să vină un rezultat mare (n.r. promovarea în Liga Națională)", a spus edilul-șef.

Gloria mai are de luat 7 miliarde!

Pe de altă parte, nu toți banii alocați inițial de la buget, au și ajuns în întregime în conturile clubului sau asociației sportive solicitante. Exemplul cel mai concludent este cel al Gloriei, care, cu mai puțin de o lună înaintea finalului de an, mai are de primit, în contul bugetului pe 2013, nu mai puțin de 7 miliarde de lei! "Numai noi știm cum ne-am descurcat! Păi, gîndiți-vă că a trebuit să facem față cu mai puțin de 1 miliard pe lună și asta în condițiile în care, în prima parte a anului am obținut o promovare și apoi am ajuns cu echipa pe locul 6 în Liga a 2-a, poziție de play-off", a comentat președintele Gloriei, Dan Tulpan.

 

COMENTARII

iulian:
trebuie buget
Ceea ce s-a reusit la HM cu bani putini, dar pentru a se realiza si "rezultatul mare (n.r. promovarea în Liga Naţională", trebuie sa mai aloce ceva bani, ca altfel nu se poate promova. repet: pentru liga a doua ar gi suficient, dar daca vrei mai mult, mai trebuiesc si ceva miliarde de la autoritatile locale, acelasi lucru fiind valabil si pentru C.J. poate cei raspunzatori de orasul nostru vor tine cont si de acest aspect
Adauga un comentariu la acest articol

Ultimele articole adaugate in aceasta categorie:
Două meciuri, două victorii!

Click aici pentru toate articolele din categoria Sport

 
Presedinte:
Ion CRISTOIU
Director general:
Vlad PUFU