Sansa Buzoiana > Arhiva > Nr. 4595 > Sport Nr. 4595 de joi, 28 noiembrie 2013  
 

Supliment saptamanal de fotbal, numarul 19

Vremea in


Cotidian 8 pagini,
se distribuie GRATUIT
numai împreuna cu
Sansa Buzoiana.
Suna NON-STOP la
0338 / 401.999


www.tipogruppress.ro
Sport

Numeroase competiții sportive, în week-end


Ziua Națională, în atenția D.J.S.T.

Întreceri de tenis de masă, box, lupte libere și șah

articol de: Mihai BALTAG
Ziua Națională a României este un prilej pentru ca Direcția Județeană pentru Sport și Tineret, director executiv Romeo Lungu, să organizeze sau să contribuie, în parteneriat cu alte structuri sportive, diverse competiții care să marcheze evenimentul.  
 
Astăzi:
"Cupa 1 Decembrie", faza județeană tenis de masă, organizată de A.J.T.M. Buzău și D.J.S.T. Buzău, în parteneriat cu Primăria Buzău și CSM Buzău. Acțiunea are loc la sala de tenis de masă a CSM Buzău, cu începere de la ora 10.00.

Vineri, 29 noiembrie: 
-"Festivalul judo-ului buzoian", faza județeană, organizată de A.J. Judo, în parteneriat cu D.J.S.T. Buzău și Primăria Buzău. Acțiunea are loc la sala de judo a CS Metal Beta Buzău, cu începere de la ora 16.00.
-"Cupa 1 Decembrie", faza județeană box , organizată de A.J.B. Buzău și  D.J.S.T. Buzău, în parteneriat cu Primăria Buzău și CSM Buzău. Acțiunea are loc la sala de box a CSM Buzău, cu începere de la ora 10.00.

l Sîmbătă, 30 noiembrie: 
-"Cupa 1 Decembrie", faza județeană lupte libere, organizată de A.J.L.L. Buzău și D.J.S.T. Buzău, în parteneriat cu Primăria Buzău și CSM Buzău. Acțiunea are loc la sala de lupte libere a CSM Buzău, cu începere de la ora 09.30.

Sîmbătă, 30 noiembrie – duminică, 1 decembrie:
-"Cupa Buzăului", faza interjudețeană dans sportiv, organizată de CS Happy Dance Buzău, în parteneriat cu D.J.S.T. Buzău și Primăria Buzău. Acțiunea are loc la Sala Sporturilor, cu începere de la ora 09.00 (în ambele zile).

Luni, 2 decembrie:
-"Cupa 1 Decembrie", faza județeană șah, organizată de Palatul Copiilor Buzău și D.J.S.T. Buzău, în parteneriat cu Primăria Buzău. Acțiunea are loc la Clubul Polițiștilor, cu începere de la ora 10.00.

 

COMENTARII

Pentru acest articol nu s-a adaugat nici un comentariu inca.
Adauga un comentariu la acest articol

Ultimele articole adaugate in aceasta categorie:
Avântul Zărnești și CSM Rm. Sărat, în turul I al Cupei României

Click aici pentru toate articolele din categoria Sport

 
Presedinte:
Ion CRISTOIU
Director general:
Vlad PUFU