Sansa Buzoiana > Arhiva > Nr. 4589 > Sport Nr. 4589 de miercuri, 20 noiembrie 2013  
 

Supliment saptamanal de fotbal, numarul 19

Vremea in


Cotidian 8 pagini,
se distribuie GRATUIT
numai împreuna cu
Sansa Buzoiana.
Suna NON-STOP la
0338 / 401.999


www.tipogruppress.ro
Sport

Fotbaliștii Gloriei au intrat deja în febra meciului cu giuleștenii


Cristi Stoicescu: "Jucăm la victorie cu Rapidul!"

"Nea Vio se pricepe foarte bine în a pregăti astfel de meciuri!", a spus portarul Gloriei

articol de: Mihai BALTAG
Cristi Stoicescu: "Jucăm la victorie cu Rapidul!"
 
Gloria încheie anul în fața propriilor suporteri cu un super-meci! Sîmbătă, în a doua etapă a returului, în Crîng vine Rapidul, o formație care nu mai are nevoie de nici o prezentare! Se anunță o partidă-spectacol, una pe care fotbaliștii buzoieni o vor cîștigată, în primul rînd strict pentru punctele puse în joc și apoi pentru a demontra că nu sînt cu nimic mai prejos de mult lăudata și mult mediatizata trupă din Giulești. Jucătorii mizează și pe antrenorul lor, pe care-l cunosc drept un specialist în a pregăti astfel de partide. "Cu Rapid va fi un meci pe care-l abordăm la victorie, nu avem ce pierde! Noi, lotul, împreună cu antrenorii, cu conducerea administrativă, zic că am făcut tot ce ne-a stat în putință pînă acum, ca și puncte, ca și joc. Nu ne este teamă, sîntem foarte încrezători și știm că nea Vio se pricepe foarte bine în a pregăti astfel de meciuri. Mergem sută la sută la victorie!", a spus luni seară, în emisiunea "La masa verde" de la Focus TV, portarul Cristi Stoicescu, unul dintre eroii Gloriei în meciul de la Constanța. Partida dintre Gloria și Rapid se va disputa de la ora 17.00, în nocturnă, și va fi transmisă în direct și în exclusivitate pe Focus TV. 

Din nou în mini-cantonament

La fel cum au procedat înaintea meciului cu Farul, din etapa trecută, și înaintea partidei cu Rapid fotbaliștii Gloriei vor pleca într-un scurt cantonament la Monteoru, pentru a pregăti în liniște întîlnirea cu giuleștenii. "Băieții s-au simțit bine, s-au relaxat și au rămas concentrați total pentru joc. Vom repeta acțiunea și acum", a explicat președintele Dan Tulpan.

"Să vină 9.000 de spectatori!"

Cristi Stoicescu a cerut și sprijinul suporterilor la partida cu Rapidul. De altfel, ultima reprezentație a Gloriei în Crîng în 2013. "Mi-aș dori să fim 6.000-8.000-9.000 de buzoieni, să vină să ne încurajeze, îi așteptăm cu brațele deschise, cu bucurie, să fie alături de noi, iar noi să-i răsplătim cu o victorie!", a mai spus Stoicescu.

 

COMENTARII

petrica:
focus
o transmiteti si pe aceasta ca pe cea cu clinceni??? :)))
Adauga un comentariu la acest articol

Presedinte:
Ion CRISTOIU
Director general:
Vlad PUFU