Sansa Buzoiana > Arhiva > Nr. 4587 > Sport Nr. 4587 de luni, 18 noiembrie 2013  
 

Supliment saptamanal de fotbal, numarul 19

Vremea in


Cotidian 8 pagini,
se distribuie GRATUIT
numai împreuna cu
Sansa Buzoiana.
Suna NON-STOP la
0338 / 401.999


www.tipogruppress.ro
Sport

În Superliga juniorilor,


Gloria, învinsă în derby-ul cu Olimpia

articol de: Mihai BALTAG
Dezamăgire mare pentru juniorii Gloriei, care au pierdut vineri, pe sintetic, scor 1-2, derby-ul Superligii juniorilor, în fața rîmnicenilor de la Olimpia. Elevii lui Costică Stan au deschis scorul rapid, prin Daniel Gheorghe, și părea că va fi o victorie clară a gazdelor. Cei mici de la Gloria vor deveni însă cu adevărat o trupă puternică și care să facă legea la acest nivel de vîrstă dacă vor reuși să elimine din jocul lor ratările. Imense, uriașe! Vlad Ciurea, mai ales el, Gheorghe, Șileanu, Magearu s-au luat la întrecere, rîmnicenii au scăpat de fiecare dată, ba, mai mult, au reușit pe finalul primei reprize să egaleze! În loc de 2-0 sau 3-0, 1-1! După pauză, puștii lui Stan au căutat în zadar egalarea, pe care, din păcate pentru ei, n-au reușit-o, mai mult, încasînd și golul 2. Miercuri, Gloria are un nou derby, pe sintetic, cu LPS, în campionatul juniorilor C.

Gloria: Andrieș – Făsui, Dănițoiu, Gribincea, Dragomir – Naum, Șileanu, Magearu, Bulete – D. Gheorghe, Ciurea. Au mai jucat Bărbulescu, Grigore. 
Antrenor: Costică Stan

Ieri după-amiază, în prima etapă a returului campionatului republican: Juniori A: Gloria – Dunărea Galați 8-1 și Juniori B: Gloria – Dunărea Galați 4-0. (Amănunte de la aceste jocuri în numărul de mîine)

 

COMENTARII

Pentru acest articol nu s-a adaugat nici un comentariu inca.
Adauga un comentariu la acest articol

Ultimele articole adaugate in aceasta categorie:
Două meciuri, două victorii!

Click aici pentru toate articolele din categoria Sport

 
Presedinte:
Ion CRISTOIU
Director general:
Vlad PUFU