Sansa Buzoiana > Arhiva > Nr. 4548 > Sport Nr. 4548 de marti, 24 septembrie 2013  
 

Supliment saptamanal de fotbal, numarul 19

Vremea in


Cotidian 8 pagini,
se distribuie GRATUIT
numai împreuna cu
Sansa Buzoiana.
Suna NON-STOP la
0338 / 401.999


www.tipogruppress.ro
Sport

Duminică, în etapa a 4-a a campionatelor republicane de juniori,


Gloria și-a împărțit victoriile cu Rm. Sărat

4-1 pentru buzoieni la juniori A și 0-3 la juniori B

articol de: Mihai BALTAG
Echipele de juniori A și B ale Gloriei și A.S.Ș. Rm. Sărat au fost duminică, pe stadionul sintetic, protagonistele primelor derby-uri județene din campionatele republicane. Au rezultat două partide extrem de disputate, cu multe goluri și în care cele două echipe și-au împărțit victoriile: buzoienii la juniori A, iar rîmnicenii la juniori B. 

Juniori A: Gloria – Rm. Sărat 4-1

Fără victorie, dar cu două remize și un eșec usturător pe terenul Viitorului lui Hagi, juniorii A ai Gloriei nu-și mai permiteau un nou rateu în disputa cu rîmnicenii. Ambiția și determinarea gazdelor s-au văzut din start, iar golul reușit de Sandu în minutul 26 a venit ca o consecință firească a celor întîmplate pînă atunci. A fost de ajuns o neglijență în defensiva Gloriei de care rîmnicenii au profitat și au restabilit egalitatea. Doar pentru puțin timp însă. Cu 5 minute înainte de pauză Mușat a finalizat centrarea lui Pașa și a readus Gloria în avantaj. După pauză, trupa lui Nicolae Anton a continuat să dicteze ritmul, iar în ultimul sfert de oră a mai marcat de două ori. Mai întîi prin Sandu (77), apoi prin Chiricioiu (87), care a stabilit scorul final și a consfințit prima victorie în actualul campionat. "Jocul a fost de partea noastră, am fost peste ei la toate capitolele, și fizic, și psihic și tactic, iar victoria a venit firesc", a declarat antrenorul Nicolae Anton. Etapa viitoare, Gloria va întîlni în deplasare pe Oțelul Galați. 
Gloria: Miriță – Coman, Ceauș, Nistor, Mihalcea (87 Tomescu) – Mantu (74 Neacșu), Sandu, Ghiță, Pașa (85 Chiricioiu) – Mușat, Manolescu. Antrenor: Nicolae Anton

Juniori B: Gloria – Rm. Sărat 0-3

După un început în forță de campionat, cu două victorii în primele două etape, juniorii B ai Gloriei par în cădere liberă. Surclasați runda precedentă de Viitorul (1-7), puștii nu Gabi Marcu nu și-au revenit, iar duminică s-au predat din nou, de data aceasta în fața rîmnicenilor. Poate că revirimentul se va produce duminică, în deplasarea cu Oțelul Galați. 

Clasament juniori A

1.VIITORUL 12
2.Farul 10
3.Oțelul 7
4.Tulcea 6
5.LPS Buzău 6
6.Slobozia 5
7.Gloria 5
8.Rm. Sărat 4
9.Năvodari 4
10.Dunărea 4
11.LPS Galați 1
12.CF Brăila 0

Clasament juniori B

1.VIITORUL 12
2.Farul 9
3.LPS Buzău 9
4.Rm. Sărat 7
5.Oțelul 6
6.LPS Galați 6
7.Gloria 6
8.Brăila 4
9.Năvodari 3
10.Tulcea 1
11.Slobozia 1
12.Dunărea 0

 

COMENTARII

Pentru acest articol nu s-a adaugat nici un comentariu inca.
Adauga un comentariu la acest articol

Ultimele articole adaugate in aceasta categorie:
Două meciuri, două victorii!

Click aici pentru toate articolele din categoria Sport

 
Presedinte:
Ion CRISTOIU
Director general:
Vlad PUFU