Sansa Buzoiana > Arhiva > Nr. 4488 > Sport Nr. 4488 de luni, 1 iulie 2013  
 

Supliment saptamanal de fotbal, numarul 19

Vremea in


Cotidian 8 pagini,
se distribuie GRATUIT
numai împreuna cu
Sansa Buzoiana.
Suna NON-STOP la
0338 / 401.999


www.tipogruppress.ro
Sport

Decizie irevocabilă a ultimei instanțe sportive din România


Dan Tulpan: "Cazul s-a închis, sîntem victorioși!"

De astăzi urmează ca în Crîng să se pună în ordine strategia pentru abordarea eșalonului secund

articol de: Mihai BALTAG
Decizie irevocabilă a ultimei instanțe sportive din România, Comisia de Recurs a F.R.F., în cazul apelului făcut de Viitorul Axintele în dosarul cu Olimpia Rm. Sărat, în urma căruia Comisia de Disciplină a F.R.F. a sancționat echipa ialomițeană cu o penalizare de 9 puncte. Membrii Comisiei de Recurs au respins apelul celor de la Axintele, ceea ce înseamnă că ceea ce s-a hotărît la Disciplină, pe 12 iunie, rămîne în picioare. Rîmnicenii, dar și Gloria așteaptă acum doar hîrtia oficială din partea Comisiei de Recurs. Asta înseamnă și că judecata dintre Gloria, la rîndul ei și Viitorul Axintele nu mai are obiect. La mai bine de o lună de zile după ce a descoperit și, ulterior, a reclamat – încălcarea art. 34 din ROAF de către Viitorul Axintele, care ar fi trebuit să dețină echipe de juniori în campionatele C, D și E, echipa din Crîng a obținut dreptul de a evolua din toamnă în viitorul sezon al Ligii a 2-a! "Dosarul s-a închis, sîntem victorioși! Acum, așa cum am mai spus, trebuie să tratăm cu maximă atenție acest moment, să gîndim perfect strategia pentru perioada următoare pentru că ar fi păcat ca după lupta pe care am purtat-o în această vară startul campionatului ligii secunde să ne prindă nepregătiți. O să întîlnim echipe puternice, de un cu totul alt calibru, practic toate meciurile vor fi dificile și trebuie să fim pregătiți sută la sută, din toate punctele de vedere, la ora începerii noului campionat", a declarat președintele Gloriei, Dan Tulpan. Începînd de astăzi, în perioada următoare, sînt zile importante în Crîng, în care Gloria va căuta să-și stabilească banca tehnică și să-și contureze lotul de jucători cu care va aborda viitorul sezon al Ligii a 2-a.

Se începe pe 7 septembrie?

Multe decizii importante pentru fotbalul românesc urmează să se ia vineri, într-o nouă ședință a Comitetului Executiv al FRF. Pe lîngă stabilirea numărului de echipe din prima ligă, vor fi și cîteva hotărîri importante pentru fotbalul mic. Printre acestea, federalii vor decide și dacă vor fi păstrate datele inițiale de start ale campionatelor ligilor a 2-a și a 3-a. Într-o formulă adoptată cu cîte 14 echipe în fiecare din cele două serii (acum este vorba de 15-16), noul campionat al Ligii a 2-a era prevăzut să înceapă pe 7 septembrie, turul să ia sfîrșit pe 30 noiembrie, returul să debuteze pe 8 martie 2014 și să se încheie pe 31 mai 2014. Rămîne acum de văzut dacă datele stabilite inițial vor mai fi păstrate.

----------------------

Finala Cupei României pe județ, turneu în 3!


Comitetul de Urgență al Asociației Județene de Fotbal a hotărît modalitatea de continuare a Cupei României, faza județeană, ajunsă în stadiul semifinalelor, unde, din motive obiective, au rămas trei echipe: Voința Lanuri, FC Puiești și Avîntul Spartac Zărnești. Cum prima variantă rezultată în urma tragerii la sorți n-a fost agreată – Lanuri vs. Puiești și Zărnești calificată direct în finală, Comitetul de Urgență al AJF și-a însușit propunerea Direcției Competiții a FRF și a hotărît, în conformitate cu art. 31 din R.O.A.F., alin 4; 6.1, 6.2 și alin. 7, ca aceste trei echipe să se întîlnească în sistem turneu la datele de 3, 7 și 10 iulie, de la aceeași oră,  18.00. Astfel, primul joc se va disputa miercuri, de la ora 18.00, la Lanuri, între echipa locală Voința și Avîntul Spartac Zărnești.

 

COMENTARII

Pentru acest articol nu s-a adaugat nici un comentariu inca.
Adauga un comentariu la acest articol

Ultimele articole adaugate in aceasta categorie:
Două meciuri, două victorii!

Click aici pentru toate articolele din categoria Sport

 
Presedinte:
Ion CRISTOIU
Director general:
Vlad PUFU