Sansa Buzoiana > Arhiva > Nr. 4486 > Sport Nr. 4486 de joi, 27 iunie 2013  
 

Supliment saptamanal de fotbal, numarul 19

Vremea in


Cotidian 8 pagini,
se distribuie GRATUIT
numai împreuna cu
Sansa Buzoiana.
Suna NON-STOP la
0338 / 401.999


www.tipogruppress.ro
Sport

D.J.S.T., parteneră la evenimente sportive

articol de: Mihai BALTAG
Direcția Județeană pentru Sport și Tineret este și în acest sfîrșit de săptămînă alături de sportivii care au în program diverse competiții. Este vorba despre tenis de masă, alpinism și escaladă, box, rugby în 7 și dans sportiv. 

Joi, 27 iunie: 
-"Paleta de argint" – competiție de tenis de masă, organizată de C.S.M. Buzău, în parteneriat cu D.J.S.T. și Primăria Municipiului Buzău. Acțiunea are loc la sala de tenis de masă a CSM Buzău, între orele 16.00-18.00  

Joi, 27 – sîmbătă, 29 iunie: 
-"Sunetul Olimpic", alpinism și escaladă, faza interjudețeană, organizată de Club Sportiv "Zenit" Cislău, în parteneriat cu D.J.S.T. Acțiunea are loc în Munții Buzăului. 

Vineri, 28 iunie:
-"Gala Începătorului", faza județeană la box, organizată de C.S.M. Buzău, în parteneriat cu D.J.S.T. și Primăria Municipiului Buzău. Acțiunea are loc la sala de box a C.S.M., între orele 09.00-13.00.

Duminică, 30 iunie:
-Memorialul "Sandu Sorin", rugby în sapte, organizat de Rugby Club  Buzău, în parteneriat cu D.J.S.T. și Primăria Municipiului Buzău. Acțiunea are loc la stadionul de atletism, între orele 09.00-12.00.

Luni, 1 iulie:
-"Festivalul verii", dans sportiv, organizat de Club Sportiv "Happy Dance"  Buzău, în parteneriat cu D.J.S.T. și Primăria Municipiului Buzău. Acțiunea are loc în Sala Sporturilor, între orele 19.00-21.00.

 

COMENTARII

Pentru acest articol nu s-a adaugat nici un comentariu inca.
Adauga un comentariu la acest articol

Presedinte:
Ion CRISTOIU
Director general:
Vlad PUFU