Sansa Buzoiana > Arhiva > Nr. 4475 > Sport Nr. 4475 de marti, 11 iunie 2013  
 

Supliment saptamanal de fotbal, numarul 19

Vremea in


Cotidian 8 pagini,
se distribuie GRATUIT
numai împreuna cu
Sansa Buzoiana.
Suna NON-STOP la
0338 / 401.999


www.tipogruppress.ro
Sport

Fotbalul județean și-a desemnat campioana ediției 2012-2013


Voința Lanuri la putere!

Pescărușul Luciu – Voința Lanuri 0-2 (0-2)

Voința Lanuri la putere!
 
Fotbalul buzoian și-a desemnat duminică seara campioana! Pescărușul Luciu și Voința Lanuri și-au disputat pe stadionul din Crîng cel mai important titlu din fotbalul județean. Finala a opus două echipe care au dominat sezonul fotbalistic autohton, ambele grupări avînd în componență jucători cu prezențe inclusiv la nivelul eșalonului secund. În prima repriză, nici una dintre părți n-a părut dispusă să-și asume riscuri inutile, iar ocaziile au lipsit aproape cu desăvîrșire. Totuși, mai periculoși au fost rîmnicenii, dar Paraschiv a blocat șuturile lui Moise (5, 31). Mult mai animată a fost, în schimb, partea secundă. Mai proaspeți, fotbaliștii de la Lanuri au început mai bine și după primul sfert de oră au reușit deschiderea scorului. Feraru a fost faultat în careu de Bădicu, centralul Cezar Ionescu a dictat penalty, iar Chirică n-a ratat de la punctul cu var. Luciu a încercat să revină în joc, dar atacurile s-au oprit undeva în jumătatea adversă de teren. Cei de la Lanuri preferă jocul pe contre, așteaptă greșeala adversarilor, iar aceasta a venit în ultimul minut, cînd Chirică a fost faultat în careu de Constanda. Din nou penalty și același Chirică a transformat și a adus echipei sale titlul de campioană a Buzăului.

Baraj cu C.S.M. Cîmpina 

Miercuri, 19 iunie, pe teren neutru, la Slobozia, Voința Lanuri va disputa barajul pentru promovarea în Liga a 3-a împotriva campioanei Prahovei, CSM Cîmpina. Partida se va disputa de la ora 17.30 și va fi transmisă în format live text pe sansanews.ro. 

Echipe:

- Pescărușul Luciu: Paraschiv – Bădicu, Fl. Neculai, Porceanu – Constanda, Sîrbu (15 Mihalache; 79 Ioniță), Toma, Mihălcescu, Fl. Gheorghe – Cățoi (81 Toda), Stancu (59 Vlăduț). 
Antrenor: Mircea Frățilă
- Voința Lanuri: G. Sava – Ad. Roșca, Sîrbescu, Nae Stan, I. Moise – Lungu (13 A. Sava; 59 Ignat), Chiorpec, I. Lazăr, Chirică – Lică, Feraru (88 Andreiu). 
Antrenor: Tănase Lăptoiu
- arbitri: Cezar Ionescu – Dan Popescu, Mihai Coșconea 

 

COMENTARII

PESCARUS LUCIU:
Mihalache la brutarie
CARICATURILE ARBITRAJULUI BUZOIAN!!EXEMPLU DE HOTIE DIN ARBITRAJ MARCA MIHALACHI!! Mihalachi la brutarieeee
pescarus luciu:
MIHALACHI LA BRUTARIEEEEE
CARICATURILE ARBITRAJULUI BUZOIAN!!EXEMPLU DE HOTIE DIN ARBITRAJ MARCA MIHALACHI!! Mihalachi la brutarieeee
Adauga un comentariu la acest articol

Presedinte:
Ion CRISTOIU
Director general:
Vlad PUFU