Sansa Buzoiana > Arhiva > Nr. 4436 > Sport Nr. 4436 de luni, 8 aprilie 2013  
 

Supliment saptamanal de fotbal, numarul 19

Vremea in


Cotidian 8 pagini,
se distribuie GRATUIT
numai împreuna cu
Sansa Buzoiana.
Suna NON-STOP la
0338 / 401.999


www.tipogruppress.ro
Sport

Antrenorul Gloriei nu consideră încheiată lupta pentru promovare


Roșu mai speră ca Axintele să se încurce

Și antrenorul ialomițenilor crede că promovarea se mai joacă

articol de: Mihai BALTAG
Roșu mai speră ca Axintele să se încurce
 

Antrenorul Gloriei crede că lupta pentru promovare încă nu s-a încheiat. Chiar dacă acum Viitorul Axintele are un avans de 6 puncte în fruntea clasamentului, o diferență practic imposibil de re­cuperat, Marian Roșu nu și-a pierdut încrederea și mizează că ialomițenii se pot încurca pînă la finalul campionatului.
"Eu unul, în continuare, sper pentru că mai sînt șanse, mai sînt meciuri de jucat și eu cred că și ei se mai pot încurca. Cel puțin în deplasare au și ei meciuri grele, unde mai pot pierde", a spus antrenorul Gloriei la finalul partidei de la Axintele. Roșu a mai spus că nu-și reproșează nimic din punct de vedere tactic, iar jucătorilor săi le-a lipsit echilibrul mental.

"Din punct de vedere tactic nu-mi reproșez nimic, am trimis în teren cel mai bun 11 pe care l-am considerat eu. Astăzi (n.r. vineri) ne-a lipsit echilibrul mental, pentru că eu cred că în cea mai mare parte a jocului noi am fost echipa care a controlat jocul, am pasat mai mult, dar se pare că nu a fost ziua noastră", a completat Marian Roșu.

Nica: "Să nu facem încă nuntă!"

Și antrenorul Viitorului Axintele este de părere că lupta pentru promovare nu este încă încheiată. Ion Nica recunoaște însă că echipa sa este acum mare favorită, dar mai cere atenție și concentrare pînă la finalul campionatului. "Să nu uităm că mai avem de jucat cîteva meciuri, campionatul încă nu s-a încheiat, avem însă 6 puncte avans față de Buzău și Metaloglobus. Ne așteaptă jocuri grele, programul este încărcat și dificil și nu vreau să facem nuntă", a spus antrenorul ialomi­țenilor.

 

COMENTARII

Pentru acest articol nu s-a adaugat nici un comentariu inca.
Adauga un comentariu la acest articol

Ultimele articole adaugate in aceasta categorie:
Două meciuri, două victorii!

Click aici pentru toate articolele din categoria Sport

 
Presedinte:
Ion CRISTOIU
Director general:
Vlad PUFU