Sansa Buzoiana > Arhiva > Nr. 4340 > Sport Nr. 4340 de miercuri, 14 noiembrie 2012  
 

Supliment saptamanal de fotbal, numarul 19

Vremea in


Cotidian 8 pagini,
se distribuie GRATUIT
numai împreuna cu
Sansa Buzoiana.
Suna NON-STOP la
0338 / 401.999


www.tipogruppress.ro
Sport

Ghinion teribil pentru juniorii A ai Gloriei


Învinși în ultima secundă!

F.C. Brașov - Gloria Buzău 3-2 (2-2)

articol de: Mihai BALTAG
  Învinși în ultima secundă!
 
Fotbaliștii juniori A ai Gloriei par urmăriți de ghinion. După ce au pierdut incredibil partida din etapa trecută, de pe sintetic, împotriva Petrolului, în care au ratat inclusiv un penalty, tinerii jucători ai lui Nicolae Anton au trăit iarăși o mare dezamăgire. Duminică, la Brașov, juniorii A din Crîng s-au văzut învinși printr-un gol marcat în ultima secundă, asta după ce au condus cu 2-0! Viorel Tudor a deschis scorul după ce a transformat impecabil o lovitură liberă de la 30 de metri, iar Cloșcă a finalizat elegant un contraatac, toate acestea petrecîndu-se în prima jumătate de oră. Considerîndu-se, probabil, deja învingători, oaspeții au slăbit ritmul, și-au pierdut din concentrare, iar brașovenii au revenit pînă la pauză în joc, reușind să egaleze. Mobilizați la pauză de antrenor, buzoienii au încercat să-și recupereze avantajul pierdut în prima repriză, dar mingea n-a vrut să mai intre în poartă la marile ratări ale oaspeților. Iar ca tacîmul să fie complet, la ultima fază a meciului, cînd arbitrul se pregătea să fluiere finalul, cel mai scund jucător de pe teren îl învinge pe Adnan cu o lovitură de cap! Și nimic n-a mai rămas la final în dreptul puștilor lui Anton! "Mi-am revenit cu greu după ce s-a întîmplat la Brașov! Am făcut un joc foarte bun, am controlat total partida în prima jumătate de oră, dar apoi am început ușor-ușor să cedăm, au apărut mari greșeli de marcaj. Cred că totul este pe fond psihic, nu-mi explic altfel", a declarat antrenorul Nicolae Anton. Joi, de la ora 12.00, în Crîng, Gloria întîlnește în următoarea etapă pe Corona Brașov.
Gloria: Adnan - Coman, Ceauș (Ghiță), Frățilă, Basamac - Cotici - Moisac (Manolescu), I. Simion, Nistor, V. Tudor - Cloșcă (Cl. Nedelcu).
Antrenor: Nicolae Anton

Clasament

1.Dinamo Onești         21
2.Petrolul Ploiești     20
3.Astra Ploiești         19
4.SC Bacău                 17
5.Gloria Buzău             14
6.FC Brașov             13
7.CSS Tecuci             10
8.AFK Miercurea Ciuc     10
9.LPS Buzău             9
10.LPS Bacău             9
11.Brașovia Brașov         6
12.Corona Brașov         4
13.FCM Bacău             1

Juniorii C, astăzi, cu C.S.M. Rm. Sărat

Un nou meci, astăzi, pentru juniorii C ai Gloriei. De dimineață (ora 08.30), pe sintetic, elevii lui Costică Stan îi înfruntă pe rîmnicenii de la CSM. Înaintea partidei, Gloria ocupă locul 2, cu 16 puncte, în timp ce CSM Rm. Sărat se află două poziții mai jos, cu 4 puncte mai puțin.

 

COMENTARII

Pentru acest articol nu s-a adaugat nici un comentariu inca.
Adauga un comentariu la acest articol

Ultimele articole adaugate in aceasta categorie:
Două meciuri, două victorii!

Click aici pentru toate articolele din categoria Sport

 
Presedinte:
Ion CRISTOIU
Director general:
Vlad PUFU