Sansa Buzoiana > Arhiva > Nr. 4288 > Sport Nr. 4288 de luni, 3 septembrie 2012  
 

Supliment saptamanal de fotbal, numarul 19

Vremea in


Cotidian 8 pagini,
se distribuie GRATUIT
numai împreuna cu
Sansa Buzoiana.
Suna NON-STOP la
0338 / 401.999


www.tipogruppress.ro
Sport

În runda inaugurală a noului campionat,


Olimpia, dezlănțuită!

Olimpia Rm. Sărat - Sportul Studențesc II 7-1 (2-0)

articol de: Iulian DUMITRESCU
Debut perfect de sezon pentru Olimpia Rm. Sărat. În primul meci oficial disputat la Rm. Sărat, rîmnicenii au făcut scor cu formația secundă a Sportului Studențesc, căruia i-au înscris nu mai puțin de șapte goluri!

Prima repriză, cît de cît echilibrată

Dornici să debuteze cît mai convingător, elevii lui Marian Roșu au luat cu asalt poarta bucureșteană, punînd presiune pe oaspeți încă din primele minute. Fără fundașul Sergiu Ghițulescu și vîrful Valentin Lungoci, suspendați, rîmnicenii au deschis scorul după zece minute de la primul fluier, cînd Vișan a izbutit un eurogol, un trasor de la aproape 40 de metri, balonul a lovit bara transversală, apoi a poposit liniștit în plasă. Olimpia a continuat să domine, iar trei minute mai tîrziu, mingea expediată de Nica a zguduit transversala, pentru ca în minutul 30, Vlaicu să ridice scorul la 2-0, după ce a profitat de o respingere greșită a portarului advers, stabilind astfel scorul pauzei.

Măcel după pauză

Cu cele trei puncte aproape adjudecate, gazdele au făcut spectacol în partea secundă, izbutind nu mai puțin de cinci goluri. Balul a fost deschis de Tîrîlă, care a reluat imparabil cu capul de la opt metri (54), pentru ca în minutul 59, Rențea să înscrie pentru 4-0, cu largul concurs al goal-keeper-ului advers. "Studenții" dau semne de viață, iar în minutul 65, Chiriță reduce din diferență, înscriind spectaculos de la 17 metri, bară-gol. Reușita adversarilor nu i-a demoralizat pe rîmniceni, care nu s-au oprit din a mai marca, iar două minute mai tîrziu, Tudor scapă singur cu portarul bucureștean și îl execută elegant, cu o "scăriță", ridicînd scorul la un nimicitor 5-1. Ultimele 20 de minute i-au aparținut golgeterului Alin Nica, vîrful Olimpiei izbutind o "dublă", prima reușită în minutul 70, cap din șase metri după centrarea lui Vișan. Cu cinci minute înainte de fluierul final, același Nica a înschis tabela, stabilind scorul final. Se termină 7-1 pentru Olimpia, care devine astfel primul lider al campionatului. Următoarea etapă se anunță de foc pentru rîmniceni, aceștia urmînd a întîlni în deplasare pe Victoria Chirnogi.

Liga a 3-a, seria a II-a, Etapa I

Juventus București - Victoria Chirnogi         2-2
Urban Titu - Dunărea Călărași                 0-1
Rapid Fetești - Eolica Dobrogea             3-1
Metaloglobus București - CSM Focșani        3-0 (neprezentare)
Olimpia - Sportul Studențesc II             7-1
Viitorul Axintele - Rapid II București         2-0
Gloria Buzău a stat

 

COMENTARII

Pentru acest articol nu s-a adaugat nici un comentariu inca.
Adauga un comentariu la acest articol

Ultimele articole adaugate in aceasta categorie:
Două meciuri, două victorii!

Click aici pentru toate articolele din categoria Sport

 
Presedinte:
Ion CRISTOIU
Director general:
Vlad PUFU