Sansa Buzoiana > Arhiva > Nr. 4265 > Sport Nr. 4265 de joi, 2 august 2012  
 

Supliment saptamanal de fotbal, numarul 19

Vremea in


Cotidian 8 pagini,
se distribuie GRATUIT
numai împreuna cu
Sansa Buzoiana.
Suna NON-STOP la
0338 / 401.999


www.tipogruppress.ro
Sport

Cu chiu, cu vai


Liga a 2-a a strîns 28 de echipe

articol de: Mihai BALTAG
Este o certitudine! Liga a 2-a va porni la drum cu un număr mai mic de echipe. Ieri, în ședința Comitetului Executiv al FRF s-au discutat variante, s-au analizat cererile de înscriere, s-a respins în primă fază echipa Craiovei, s-a luat act de retragerile echipelor Astra Giurgiu, CS Buftea, FC Olt și FC Poli Timișoara, rezultînd pentru moment un număr de 28 echipe. Acestea vor fi împărțite în 2 serii a cîte 14 formații. Potrivit site-ului liga2.ro, componența celor două serii ar putea arăta astfel:
- Seria I: Sportul Studențesc, Delta Tulcea, FC Botoșani, Săgeata Năvodari, CF Brăila, Chindia Tîrgoviște, FCM Bacău, Farul Constanța, Callatis Mangalia, Dunărea Galați, Dinamo II București, CS Otopeni, Rapid CFR Suceava și Unirea Slobozia.
- Seria a II-a: CS Mioveni, Voința Sibiu, FCM Tg. Mureș, UTA, FC Bihor, Luceafărul Oradea, FC Argeș, ALRO Slatina, CSM Rm. Vîlcea, FC Maramureș, Unirea Alba Iulia, Damila Măciuca, ACS Recaș și Corona Brașov.
"În momentul de față, situația este dramatică la nivelul ambelor eșaloane. Chiar dacă acum avem pe hîrtie două serii de cîte 14 echipe, avem destule echipe cu probleme care sînt în pericol de a abandona competiția. Bacăul s-a înscris, dar nu mai are jucători, iar Callatis-ul se gîndește la retragere. Dacă rămînem cu 26 de echipe, probabil că vom muta Corona sau Mioveniul în seria I pentru a avea două serii de 13. Săptămîna viitoare ne-am propus să facem țintarul noului sezon, dar am luat în calcul un termen-limită de 20 august. Un lucru este clar: campionatul va începe de la 1 septembrie", a declarat la finalul ședinței C. Ex. Cornel Șfaițer, reprezentant al cluburilor din eșalonul secund.

 

COMENTARII

Pentru acest articol nu s-a adaugat nici un comentariu inca.
Adauga un comentariu la acest articol

Ultimele articole adaugate in aceasta categorie:
Deplasările n-au fost cu probleme

Click aici pentru toate articolele din categoria Sport

 
Presedinte:
Ion CRISTOIU
Director general:
Vlad PUFU