Sansa Buzoiana > Arhiva > Nr. 2436 > Sport Nr. 2436 de joi, 20 iulie 2006  
 

Vremea in


Cotidian 8 pagini,
se distribuie GRATUIT
numai împreuna cu
Sansa Buzoiana.
Suna NON-STOP la
0338 / 401.999


www.tipogruppress.ro
Sport

Negrea Și Duță, campioane naționale

articol de: Laurențiu MARINOV
Negrea Și Duță, campioane naționale
 

Camelia Negrea și Stela Duță au trecut cu brio ultimul examen înaintea Campionatului European de box feminin ce se va desfășura în perioada 10-17 septembrie în Polonia. Cele două pugiliste de la CSM Buzău, componente ale lotului național, s-au impus la cea de-a 6-a ediție a Campionatului Național feminin pentru junioare și senioare care a avut loc săptămîna trecută la Cîmpulung Muscel.
Clubul Sportiv Municipal Buzău a fost prezent la Campionatul Național cu un lot format din șase sportive pregătite de antrenorii Constantin Voicilaș și Alexandru Dosoftei. Conform așteptărilor, Camelia Negrea a urcat pe prima treaptă a podiumului la categoria 48 kg, adjudecîndu-și astfel cea de-a 6-a medalie consecutivă la Campionatele Naționale. Nici colega sa de club, Stela Duță, nu a fost mai prejos. Aceasta a cîștigat la rîndul său medalia de aur la categoria 46 kg.
Urmașele campionilor
Alte două sportive buzoiene, prezente la competiția de la Cîmpulung Muscel, au cîștigat în premieră o medalie la Campionatul Național. Este vorba despre Violeta Panait și Loredana Drăgulin, ambele medaliate cu argint la categoria 54, respectiv 57 de kilograme. Tot în întrecerea senioarelor Mariana Răducan s-a clasat pe poziția a treia la categoria 46 kg, după ce a fost învinsă de Stela Duță. Singura junioară buzoiană prezentă la competiție, debutanta Adelina Dediu, a pierdut încă din primul tur. Recentele performanțe ale reprezentantelor boxului buzoian feminin de la Campionatul Național vor fi răsplătite de către CSM cu premii în bani în valoare de 63 de milioane de lei. Important de precizat este faptul că rezultatele foarte bune obținute la ediția de anul acesta a Naționalelor feminine nu sînt singulare. În total, la cele șase ediții sportivele buzoiene au cucerit 23 de medalii, din care 10 de aur. În prezent lotul național de box feminin din care fac parte Camelia Negrea și Stela Duță se află în cantonament în capitala Italiei, unde vor susține un turneu de pregătire în compania reprezentantelor țării gazdă și ale Franței.  

 

COMENTARII

Pentru acest articol nu s-a adaugat nici un comentariu inca.
Adauga un comentariu la acest articol

Ultimele articole adaugate in aceasta categorie:
Două meciuri, două victorii!

Click aici pentru toate articolele din categoria Sport

 
Presedinte:
Ion CRISTOIU
Director general:
Vlad PUFU