Sansa Buzoiana > Arhiva > Nr. 4236 > Sport Nr. 4236 de vineri, 29 iunie 2012  
 

Supliment saptamanal de fotbal, numarul 19

Vremea in


Cotidian 8 pagini,
se distribuie GRATUIT
numai împreuna cu
Sansa Buzoiana.
Suna NON-STOP la
0338 / 401.999


www.tipogruppress.ro
Sport

Sport

Tănase Lăptoiu, antrenor Voința Lanuri:
"S-a împlinit un vis, este a doua oară cînd cîștig Cupa României cu Lanuri și normal că sînt bucuros deoarece am arătat că sîntem cea mai bună echipă din Divizia D. Am primit două goluri spre finalul jocului, s-a acumulat și oboseala după ce am jucat al 8-lea meci la fiecare trei zile, oboseală și psihică, și fizică, dar important este că am cîștigat și e mai frumos așa. La început jucătorii mei s-au pierdut pe terenul acesta mare, am făcut o primă repriză mai slăbuță, pentru că pe un astfel de teren trebuie să fii foarte bine organizat, să păstrezi spațiile de joc și să ocupi toate posturile și e greu la început. Dar după aceea au început să gîndească și să se așeze bine în teren".

Florin Jantea, mijlocaș Voința Lanuri:
"Am făcut un efort foarte mare de a cîștiga această Cupă, ne-am dorit foarte mult să cîștigăm și play-off-ul, dar asta este. În finalul meciului am primit două goluri, se întîmplă, este bine că s-a terminat cu bine. Oboseala și-a spus cuvîntul, felicitări băieților care au rezistat 120 de minute, dar în final, ne bucurăm că a ieșit așa. Bine că am cucerit această cupă, am bifat un an muncit, băieții au început pregătirile de pe 9 ianuarie prin zăpezi, meritam și campionatul, dar nu are rost să mai amintim ce s-a întîmplat".

Ion Isac, președinte Locomotiva LPS:
"Echipa a jucat ceea ce a trebuit, meciul a fost echilibrat, un plus de valoare din partea Voinței Lanuri, le doresc succes. Asta este, în sport trebuie să știi să și pierzi. La 2-0 nu am crezut că vom mai putea reveni, dar jocul a fost drept de data aceasta, dar iată că am revenit, am jucat mai bine în a doua parte a reprizei a doua, iar la penalty-uri a fost loterie, un plus de valoare al portarului și un pic de neglijență a noastră în execuții".

 

COMENTARII

Pentru acest articol nu s-a adaugat nici un comentariu inca.
Adauga un comentariu la acest articol

Ultimele articole adaugate in aceasta categorie:
HC Buzău, locul 3 la Memorialul "Constantin Căpățînă"
Marina Baboi, strălucitoare și în Cehia!

Click aici pentru toate articolele din categoria Sport

 
Presedinte:
Ion CRISTOIU
Director general:
Vlad PUFU