Sansa Buzoiana > Arhiva > Nr. 4113 > Sport Nr. 4113 de joi, 2 februarie 2012  
 

Supliment saptamanal de fotbal, numarul 19

Vremea in


Cotidian 8 pagini,
se distribuie GRATUIT
numai împreuna cu
Sansa Buzoiana.
Suna NON-STOP la
0338 / 401.999


www.tipogruppress.ro
Sport

Gloria polară


Gloria Buzău - Juventus București 0-2

articol de: Mihai BALTAG
 Gloria Buzău - Juventus București 0-2
 
Puține certitudini, dar un ocean de incertitudini la Gloria după primul meci amical al anului. Ieri, în prima partidă de verificare din 2012, fotbaliștii buzoieni au întîlnit pe sinteticul din Crîng divizionara B, Juventus București, penultima clasată din seria a II-a. Pentru a da o șansă tuturor jucătorilor aflați momentan în lot, partida a fost împărțită în trei reprize a cîte 40 de minute fiecare. La -11 grade, pe un teren acoperit cu zăpadă și cu foarte mulți jucători noi, veniți în probe, Gloria n-a avut parte de prea multe realizări în prima treime a jocului. Același scenariu și cam aceeași jucători și în partea secundă, însă oaspeții au profitat de gafele din apărarea buzoiană și au marcat de două ori. Echilibrul s-a restabilit oarecum în ultima treime, cînd în teren a apărut vechea gardă rămasă din tur. Cu Berceanu, Țabără, Spătaru sau Corcoveanu, Gloria a fost mai periculoasă, dar n-a reușit să mai revină în joc. S-a terminat 2-0 pentru gruparea din Colentina. Mîine, într-un nou meci de verificare, echipa buzoiană va juca tot pe sintetic împotriva divizionarei C brăilene, Conpet Cireșu, în aceeași zi fiind prevăzută și plecarea în stagiul de pregătire montan de la Poiana Pinului.

Gloria (repriza I): Sîrbu - Cucu, Andrițoiu, V. Nicolae, Nițor - Fl. Alexandru, Jercălău, Balaban, Stroe - Buga, Luiceanu
Gloria (repriza a II-a): Sîrbu (Zdrîncă) - Cucu, Murdărea, Nițor, Olteanu - Fl. Alexandru, Balaban, Jercălău, Stroe - Buga, Luiceanu (Bobe)
Gloria (repriza a III-a): Zdrîncă - Păun, Berceanu, Țabără, Olteanu - Spătaru, Jercălău, Stroe, Tudor - Corcoveanu - Iamandi.

 

COMENTARII

Pentru acest articol nu s-a adaugat nici un comentariu inca.
Adauga un comentariu la acest articol

Ultimele articole adaugate in aceasta categorie:
Două meciuri, două victorii!

Click aici pentru toate articolele din categoria Sport

 
Presedinte:
Ion CRISTOIU
Director general:
Vlad PUFU