Sansa Buzoiana > Arhiva > Nr. 4080 > Sport Nr. 4080 de luni, 19 decembrie 2011  
 

Supliment saptamanal de fotbal, numarul 19

Vremea in


Cotidian 8 pagini,
se distribuie GRATUIT
numai împreuna cu
Sansa Buzoiana.
Suna NON-STOP la
0338 / 401.999


www.tipogruppress.ro
Sport

Cîteva prevederi

articol de: Mihai BALTAG
Cîteva prevederi
 

 1. Se poate face închisoare pentru orice obiect artizanal.
  "Încercarea de a introduce, deținerea, confecționarea sau folosirea, în incinta arenei sportive, a obiectelor artizanale și de distracție, de orice clasă, constituie infracțiune și se pedepsește cu închisoare de la 2 la 5 ani plus măsura interzicerii accesului pe stadione între 2 și 4 ani"
 2. Tentativa de a pătrunde pe teren poate însemna închisoare.
  "Pătrunderea sau încercarea de pătrundere fără drept în incinta suprafeței de joc se pedepsește cu închisoare de la 6 luni la un an și măsura interzicerii accesului la competițiile sportive pe o perioadă cuprinsă între 1 și 2 ani" 
 3. Agresiunea pe  terenul de joc înseamnă închisoare de cel puțin un an.
  "Dacă pătrunderea în incinta suprafeței de joc sau chiar pe teren este însoțită sau urmată de acte de agresiune sau violență fizică, pedeapsa e închisoare de la 1 la 2 ani și măsura interzicerii pe stadioane între 2 și 4 ani" 
 4. "Huliganul" care a  intrat pe stadion, deși era interzis, riscă închi­soarea. "Fapta unei persoane căreia i s-a interzis accesul la unele competiții sportive de a încerca să pătrundă sau de a pătrunde în arena sportivă constituie infracțiune și se pedepsește cu închisoare de la 1 lună la 3 luni sau amendă".
 5. Suporterii interziși pe stadion vor vedea meciul de la secția de poliție. "Persoanele față de care s-a dispus măsura interzicerii accesului pe arenele sportive au obligația ca, pe timpul desfășurării competițiilor pentru care s-a dispus măsura, să se prezinte la cel mai apropiat sediu al Poliției, Jandarmeriei sau Poliției de frontieră".

 

COMENTARII

Pentru acest articol nu s-a adaugat nici un comentariu inca.
Adauga un comentariu la acest articol

Ultimele articole adaugate in aceasta categorie:
Ispir și Mihăeș, adevăratele lovituri!
LPS Buzău, a 15-a Academie de fotbal din țară!

Click aici pentru toate articolele din categoria Sport

 
Presedinte:
Ion CRISTOIU
Director general:
Vlad PUFU