Sansa Buzoiana > Arhiva > Nr. 4049 > Sport Nr. 4049 de vineri, 11 noiembrie 2011  
 

Supliment saptamanal de fotbal, numarul 19

Vremea in


Cotidian 8 pagini,
se distribuie GRATUIT
numai împreuna cu
Sansa Buzoiana.
Suna NON-STOP la
0338 / 401.999


www.tipogruppress.ro
Sport

Noi ne facem că îl credem, el se face că ne-a convins


Explicațiile lui Berceanu

"Eram prea nervos și-mi era teamă să nu fiu eliminat", și-a motivat fundașul Gloriei refuzul de a intra în repriza a 2-a cu Farul

articol de: Mihai BALTAG
 Explicațiile lui Berceanu
 
Andrei Berceanu și-a turnat cenușă în cap după atitudinea avută în pauza meciului cu Farul. Fundașul Gloriei a explicat că n-a mai vrut să joace în repriza a doua a partidei împotriva constănțenilor fiind într-o stare avansată de nervozitate și temîndu-se să nu-și lase echipa în inferioritate numerică. Stoperul a negat că ar fi luat această decizie din cauza unui conflict cu antrenorul Mihai Ciobanu pe seama tacticii de joc. "La pauză, într-adevăr am avut o reacție mai nervoasă, dar nu m-am supărat pe domnul Ciobanu că mi-ar fi spus ceva legat de tactică sau n-am fost de acord cu tactica de joc. Am avut o discuție mai aprinsă cu dînsul și m-au deranjat unele cuvinte care mi-au fost adresate, nicidecum că n-am fost eu de acord cu tactica și n-am vrut să mai joc. Și fiind o atmosferă foarte tensionată și eu foarte nervos, le-am spus și colegilor la vestiar că nu pot să mai intru. După 5 minute, Doamne-ferește, avem și vreo reacție întîrziată, vreo reacție nervoasă și luam cartonaș roșu. Mai bine nu mai intru decît să vă las în 10 oameni tot meciul. Mai bine să intre altcineva în locul meu, care este mai calm, care poate să facă mai multe decît mine, că știu că trec printr-o pasă proastă și nu am jucat exact cum trebuie", a reacționat Berceanu.

Berceanu: "N-am vrut să sfidez pe nimeni!"

"La nervi iei unele decizii pe care le regreți", se justifică jucătorul
Andrei Berceanu a ținut să remarce și că prin gestul său n-a dorit să sfideze nici suporterii și nici echipa, recunoscînd că a fost o decizie pe care ulterior a regretat-o. "N-am sfidat pe nimeni, mi-am dat seama că am greșit și știu că nu trebuia să procedez așa, în felul acesta. Dar la nervi iei unele decizii pe care le regreți după aceea. Atunci nu mai gîndești dacă e bine sau rău. Repet, n-am vrut să sfidez pe nimeni, n-am vrut să-mi bat joc de suporteri, de echipă sau de antrenor", a mai spus fundașul central al Gloriei. Iertat de antrenor, Andrei Berceanu este posibil să nu scape de sancțiuni. Un referat întocmit de staff-ul tehnic se află pe biroul președintelui Dan Tulpan, care va hotărî dacă jucătorul va fi sancționat sau nu.

 

COMENTARII

Pentru acest articol nu s-a adaugat nici un comentariu inca.
Adauga un comentariu la acest articol

Ultimele articole adaugate in aceasta categorie:
Recoltă de 3 puncte!
Înfrîngere și la Bacău: CSM Bacău - HC Buzău 29-28 (16-11)

Click aici pentru toate articolele din categoria Sport

 
Presedinte:
Ion CRISTOIU
Director general:
Vlad PUFU