Sansa Buzoiana > Arhiva > Nr. 4011 > Sport Nr. 4011 de miercuri, 28 septembrie 2011  
 

Supliment saptamanal de fotbal, numarul 19

Vremea in


Cotidian 8 pagini,
se distribuie GRATUIT
numai împreuna cu
Sansa Buzoiana.
Suna NON-STOP la
0338 / 401.999


www.tipogruppress.ro
Sport

Sentimente de regret după primul meci în Divizia A


Ștefan Miloș: "Aș da acest succes pe o înfrîngere în Liga Națională!"

HCF Piatra Neamț - HM Buzău se joacă sîmbătă, ora 11.00

 Ștefan Miloș: "Aș da acest succes pe o înfrîngere în Liga Națională!"
 
Moral ridicat pentru echipa feminină de handbal în urma succesului cu Universitatea Tîrgoviște. Entuziasmat, președintele clubului buzoian, Ștefan Miloș, s-a declarat mulțumit de prestația handbalistelor, care au început mai greu jocul, deoarece alcătuiesc o echipă în formare, care are nevoie de timp și răbdare pentru a pune la punct relațiile de joc și a se omogeniza.
Totodată, Miloș și-a exprimat regretul că Buzăul nu mai activează în Liga Națională, dar are speranța că echipa va reveni acolo în cel mai scurt timp posibil. Aportul publicului a fost foarte important și speră ca acesta să susțină în conti-nuare jucătoarele și dacă vor avea meciuri mai puțin reușite. "A fost un meci pe care l-am controlat de la căpăt și pînă la final, chiar dacă junioarele au avut un trac inerent începutului de campionat, iar din cele mici unele nu au dormit noaptea din cauza emoțiilor debutului la Divizia A. Senioarele au dus greul acestui meci, la fel cum va fi și în celelalte partide, dar victoria este incontestabilă, dar aș da acest succes pe o înfrîngere în Liga Națională. Sperăm ca această echipă tînără, într-un timp cît mai scurt, să se omogenizeze, să capete încredere în ele și să se poată exprima la adevărata lor valoare. Jocul l-am controlat și în repriza a doua, unde noi de obicei clacam, dar acum, prin venirea de sînge proaspăt la echipă, am arătat foarte bine.
De la meci la meci trebuie să avem o ascensiune care se va vedea în jocul nostru, iar ca rezultate ne-am propus ca aceste jucătoare, care sînt numai din Buzău, să arate că se pot ridica la nivelul ligii secunde. Lipan a fost vioara principală și mă așteptam la acest lucru pentru că la antrenamente se comportă foarte bine și își încurajează coechipierele", a spus președintele grupării buzoiene."Mă bucur că pot anunța victoria Primăriei și Consiliului Județean!"
Ștefan Miloș a fost mulțumit și pentru că nu a înșelat încrederea celor doi finanțatori ai echipei, Primăria și Consiliul Județen.
"Primăria și Consiliul Județean ne-au încurajat și au fost alături de noi la acest prim joc, la fel cum au fost pe tot parcursul pregătirilor și este o bucurie că pot să le transmit o victorie. Mulțumesc și publicului care a fost lîngă noi și ne-a încurajat, chiar dacă ora și ziua au fost nepotrivite, sper să aibă răbdare cu această echipă că vor veni și rezultatele. Este posibil să mai transferăm 2-3 jucătoare, dar este foarte important ca în cartea lor de vizită să fie buzoience pentru că asta este primordial. Următoarele jocuri vor fi dificile pentru că vom întîlni adversari mult mai redutabili decît Tîrgoviște, dar sperăm să nu avem nici o jucătoare accidentată și să creștem de la etapă la etapă", a mai declarat președintele Handbal Municipal Buzău, Ștefan Miloș.

Iulian COȘULEȚU

Iulian DUMITRESCU

 

COMENTARII

Pentru acest articol nu s-a adaugat nici un comentariu inca.
Adauga un comentariu la acest articol

Ultimele articole adaugate in aceasta categorie:
Recoltă de 3 puncte!
Înfrîngere și la Bacău: CSM Bacău - HC Buzău 29-28 (16-11)

Click aici pentru toate articolele din categoria Sport

 
Presedinte:
Ion CRISTOIU
Director general:
Vlad PUFU