Sansa Buzoiana > Arhiva > Nr. 3963 > Sport Nr. 3963 de marti, 2 august 2011  
 

Supliment saptamanal de fotbal, numarul 19

Vremea in


Cotidian 8 pagini,
se distribuie GRATUIT
numai împreuna cu
Sansa Buzoiana.
Suna NON-STOP la
0338 / 401.999


www.tipogruppress.ro
Sport

După victoria cu 3-0 împotriva Selecționatei Olteniei


Olimpia a pierdut finala Memorialului "Cristi Neamțu"

Recolta Ostroveni - Olimpia Rm. Sărat 4-2

articol de: (M.B.)
 Olimpia a pierdut finala Memorialului "Cristi Neamțu"
 
"În ciuda aparențelor, un turneu extrem de puternic", a spus antrenorul Dan Paveliuc
Olimpia n-a mai găsit resursele necesare și pentru finala Memorialului "Cristi Neamțu". La nici 24 de ore de la amicalul de vineri cu CSM Focșani, rîmnicenii au plecat în Oltenia, acolo unde, a doua zi, au susținut primul meci din cadrul competiției organizată de divizionara D doljeană Recolta Ostroveni în memoria fostului portar al Universității Craiova. Elevii lui Dan Paveliuc au întîlnit Selecționata Olteniei, o trupă destul de experimentată, care a avut în componență foști și actuali jucători de la divizionarele C din zonă. Cu mijlocașul George Lungu adus de la Lanuri în formă de zile mari și autor al unei "duble", Olimpia s-a impus categoric, 3-0, cea de-a treia reușită aparținîndu-i lui Chiorpec. În celălalt meci de sîmbătă, Recolta Ostroveni a trecut de bulgarii de la Botev Kozlodui (Liga a 3-a). În finala de a doua zi cu echipa gazdă, rîmnicenii n-au mai repetat evoluțiile din precedentele amicaluri. Oboseala, lipsa prospețimii și-au spus cuvîntul, Olimpia cedînd la final cu 2-4, Roman și Nica semnînd cele două reușite ale oaspeților. Antrenorul Dan Paveliuc a decis să amîne amicalul programat mîine cu FC Panciu, pentru a le permite jucătorilor săi să se refacă după turul de forță din week-end. Rîmnicenii vor relua seria meciurilor de verificare marțea viitoare, cînd vor întîlni la Ianca divizionara C brăileană Conpet Cireșu, tot în deplasare urmînd să joace și trei zile mai tîrziu, la Panciu.

Olimpia (cu Selecționata Olteniei): Toader - Răpițeanu, Tîrîlă, Frățilă (Andreiu), Croitoru (Chirică) - M. Lazăr, Bodoc (Rențea), Roman (Chirilă), Lungu (Moise) - Nica (Vlaicu), Lungoci
Olimpia (cu Ostroveni): Toader - Răpițeanu (Moise), Tîrîlă, Andreiu (Frățilă), Chiorpec (Croitoru) - M. Lazăr, Roman (Chiriac), Rențea (Bodoc), Lungu (Chirică) - Nica, Lungoci (Vlaicu)  Dan Paveliuc: "Am crescut calitativ!"

"Avem un lot foarte bun, sper să rămînă așa", a spus antrenorul Olimpiei
Lotul Olimpiei este puternic și de calitate. Aceasta este concluzia la care a ajuns antrenorul Dan Paveliuc, cu mai puțin de trei săptămîni înaintea debutului în noul sezon. Ideea întărită de evoluțiile de la Memorialul "Cristi Neamțu", la finalul căruia singura temere a lui Paveliuc se leagă de oboseala acumulată de elevii săi după un week-end de foc. "Turneul a fost foarte puternic, cu echipe bune, în ciuda aparențelor. Din păcate, după o evoluție perfectă în prima zi, am resimțit oboseala duminică și am pierdut în fața gazdelor. Sper să nu lase urme și să ne revenim foarte repede. Altfel, sînt mulțumit de lot, am crescut calitativ față de sezonul trecut și eu zic că sîntem mai puternici", a fost de părere antrenorul Olimpiei. 

 

COMENTARII

Pentru acest articol nu s-a adaugat nici un comentariu inca.
Adauga un comentariu la acest articol

Presedinte:
Ion CRISTOIU
Director general:
Vlad PUFU