Sansa Buzoiana > Arhiva > Nr. 3857 > Sport Nr. 3857 de luni, 28 martie 2011  
 

Supliment saptamanal de fotbal, numarul 19

Vremea in


Cotidian 8 pagini,
se distribuie GRATUIT
numai împreuna cu
Sansa Buzoiana.
Suna NON-STOP la
0338 / 401.999


www.tipogruppress.ro
Sport

Ieri, în prima etapă a Diviziei Naționale de rugby,


Debut fulminant pentru "stejari"!

Stejarul Buzău - CSM Suceava 39-21 (17-7)

  Debut fulminant pentru "stejari"!
 
Debut cu dreptul pentru "stejari" în Divizia Națională.Elevii lui Eduard Suciu au întîlnit ieri, pe stadionul "Prințul Șerban Ghica" din Parcul Tineretului, în prima etapă a campionatului, pe CSM Suceava. În fața unei asistențe numeroase, care a venit să-și încurajeze favoriții în ciuda frigului pătrunzător, "stejarii" au început în forță meciul, reușind, cu două eseuri rapide marcate de Palcău și Boldor, să preia conducerea pe tabelă. Oaspeții ripostează prin Nichiforiuc, dar gazdele înscriu un nou eseu și o transformare, iar prima repriză se încheie cu 17-7 pentru buzoieni. În debutul părții secunde, după ce sucevenii reduc din handicap, 17-14, "stejarii" se dezlănțuie și pun stăpînire pe joc, impunîndu-se în final cu 39-21, la capătul unui meci spectaculos, pe care l-au controlat autoritar. Pentru Stejarul au marcat George Petcu (două eseuri), Palcău, Todică, Boldor și Cojocaru (cîte un eseu) și Pîrleci (trei transformări și o lovitură de pedeapsă). În etapa următoare, Stejarul va întîlni sîmbătă în deplasare pe CS Știința Petroșani.
(A.M.)


Stejarul: Suflea, Cl. Popovici, Trifan, Toma, Radu, Cojocaru, M. Popovici, Alexe, Dumitrescu, Pîrleci, Palcău, Voicu, Pojar, G. Petcu, Boldor. Antrenor: Eduard Suciu


Suciu: "Jocul a fost la îndemîna noastră"

"Scorul nu reflectă tot ce s-a petrecut în teren", a afirmat antrenorul Stejarului
Evoluția "stejarilor" l-a mulțumit pe antrenor. După o dominare categorică, mai ales în repriza secundă, Eduard Suciu a fost de părere că situația înregistrată pe tabelă nu a arătat în totalitate cum au decurs ostilitățile din teren, admițînd că elevii săi au întînit un adversar valoros și cu experiență în Divizia Națională. "Partida nu a fost ușoară și cred că scorul nu reflectă tot ce s-a petrecut pe teren, dar băieții cred că au înțeles că dacă nu se dăruiesc și nu joacă agresiv, în sensul bun al cuvîntului, nu pot să răzbească. Cred că s-au mișcat bine, au vrut să cîștige și și-au dorit să facă un joc bun în fața spectatorilor care au venit la meci și le mulțumesc pentru acesta. Am întîlnit o echipă care vine dintr-o divizie superioară și ne așteptam să fie un meci greu, dar am jucat bine și ne-am făcut un meci ușor. Una peste alta, jocul a fost la îndemîna noastră, pentru că a fost abordat din punct de vedere fizic foarte bine", a punctat antrenorul Stejarului.
(A.M.)

 

COMENTARII

Mihai Popovici:
salut
nu e scris corect cine a marcat eseurile
gheorghe rasfatatu:
suteti praf
Ba sunteti vai mama voastra ma nu aveti nici o treaba aveti noroc cu 2-3 jucatori care va scoate din cacat si cel mai mult stafu tehnic strica tot
unFan:
te bate romana!
Gheorghe Rasfatatu , mai treci pe la scoala!Astfel poate vei mai invata si tu ca semnele de punctuatie sunt esentiale intr-o fraza si poate,poate inveti sa faci si tu acordul intre subiect si predicat! te pup!
Adauga un comentariu la acest articol

Ultimele articole adaugate in aceasta categorie:
Două meciuri, două victorii!

Click aici pentru toate articolele din categoria Sport

 
Presedinte:
Ion CRISTOIU
Director general:
Vlad PUFU