Sansa Buzoiana > Arhiva > Nr. 3822 > Sport Nr. 3822 de marti, 15 februarie 2011  
 

Supliment saptamanal de fotbal, numarul 19

Vremea in


Cotidian 8 pagini,
se distribuie GRATUIT
numai împreuna cu
Sansa Buzoiana.
Suna NON-STOP la
0338 / 401.999


www.tipogruppress.ro
Sport

După cantonamentul de la stadion și trei victorii în meciurile amicale,


Mihai Ciobanu: "Pregătire serioasă și profesionistă"

"Echipa este bine pregătită la acest moment", anunță antrenorul Gloriei

 Mihai Ciobanu: "Pregătire serioasă și profesionistă"
 
Gloria este pe drumul cel bun. Chiar dacă situația financiară a clubului nu a permis o pregătire specifică acestei perioade, echipa din Crîng rămînînd în această iarnă în cantonament la stadion, elevii lui Mihai Ciobanu au arătat că sînt în formă. Trei victorii în trei meciuri de verificare, ultima împotriva Petrolului, l-au făcut pe antrenorul Gloriei să remarce tonusul jucătorilor săi cu trei săptămîni înaintea reluării campionatului. Subțirimea lotului pe care îl are momentan la dispoziție continuă să îi dea bătăi de cap lui Mihai Ciobanu, care se roagă ca elevii săi să fie feriți de accidentări. "N-au fost probleme cu pregătirea pe care am făcut-o. Ne-am văzut de treabă într-un mod serios și profesionist, iar la momentul acesta echipa este bine pregătită. Sper ca și pînă la reluarea campionatului să avem o perioadă de liniște, în care să ne desfășurăm antrenamentele zilnice și jocurile de pregătire viitoare și sper să ne ferească Dumnezeu de accidentări", a spus Mihai Ciobanu după amicalul cu Petrolul.
(M.B.)


Banii vin, dar cu țîrîita

"Problemele financiare îi copleșesc pe jucători", recunoaște Mihai Ciobanu
Latura sportivă este sub control la Gloria. Rezultalele din meciurile amicale vorbesc deocamdată despre forța de joc pe care echipa din Crîng o arată cu trei săptămîni înaintea începerii returului. Extrasportiv, Gloria suferă în continuare. "Din păcate, depindem și de factori adiacenți fotbalului, mă refer la problemele financiare care întotdeauna îi copleșesc pe jucători și-și pun amprenta în mod decisiv asupra evoluțiilor lor. Încă se primesc restanțe, clubul are preocuparea acesta de a lămuri, de a așeza această problemă. Care, să știți, nu este numai a jucătorilor, este a întregului club, și a președintelui, și a administratorului, și a doamnelor de la bucătărie, a magazionerului, a masorului, toți au probleme financiare aici, pentru că se știe în ce haos a fost aruncat clubul nostru", a spus antrenorul Mihai Ciobanu.
(M.B.)

 

COMENTARII

maierean ioan:
probleme?
de unde oare atitea probleme financiare la acest club,care afost ajutat de frf sa nu mai plateasca restantele jucatorilor de anul trecut?si atunci de unde probleme financiare?unde sunt banii de la primarie?
Adauga un comentariu la acest articol

Ultimele articole adaugate in aceasta categorie:
Avântul Zărnești și CSM Rm. Sărat, în turul I al Cupei României

Click aici pentru toate articolele din categoria Sport

 
Presedinte:
Ion CRISTOIU
Director general:
Vlad PUFU