Sansa Buzoiana > Arhiva > Nr. 3768 > Sport Nr. 3768 de miercuri, 8 decembrie 2010  
 

Supliment saptamanal de fotbal, numarul 19

Vremea in


Cotidian 8 pagini,
se distribuie GRATUIT
numai împreuna cu
Sansa Buzoiana.
Suna NON-STOP la
0338 / 401.999


www.tipogruppress.ro
Sport

Partizanul Merei în stand-by


Întîlnirea cu primarul Fătu, decisivă

articol de: (M.B.)
Atmosfera rămîne în continuare încordată în tabăra Mereiului. După eșecul suferit în ultima etapă a turului în fața celor de la Comprest, "partizanii" așteaptă acum deciziile omului nr. 1 de la echipă, primarul Ion Fătu. "N-am reușit să ne întîlnim după meci. Trebuie să fim cu toții disponibili, dar mai ales domnul primar. Să știm dacă ne reapucăm de treabă, în ce condiții, sînt multe lucruri de lămurit. Meciul cu Comprest a lăsat urme. Sînt de atîția ani în fotbal și un asemenea arbitraj n-am văzut. Niciodată o echipă gazdă nu este sancționată cu trei penalty-uri și trei eliminări! Pe mine nu m-au păcălit arbitrii. Mi-au dat clar de înțeles că au venit cu lecția învățată, faze identice, pe un teren cît se poate de greu, fiind sancționate în mod diferit, numai pentru ei. Dar asta e, și-au luat măsuri și n-am mai avut ce să facem. Nici noi n-am fost inspirați, trebuia să jucăm acest meci pe sinteticul din Crîng. Dar ne-am gîndit la investițiile care s-au făcut în terenul de la Merei, la oamenii care ar fi vrut să vadă ultimul meci al echipei din acest an. Sincer însă, nu numai arbitrajul a făcut să pierdem jocul. N-am reușit să gestionăm avantajul avut în a doua repriză și multe altele, cu toți sîntem vinovați", a declarat directorul sportiv al Partizanului, Gheorghe Hăhăianu. 

 

COMENTARII

Vali:
schimbati antrenorul...si avem rezultate
Cu Manole antrenor o sa cadem in liga a 3-a,nu stie sa faca antrenamente si este foarte rudimentar.N-are stil in pregatirea meciului ...de vreo tactica nu mai vorbesc.Ce stie sa faca este buf in fata si dupa ea.

La antrenamente...nu face faze de atac,de aparare sau contraatac.

O sa vedeti ca vestiarul nu-l controleaza si fiecare face ce vrea si cum vrea.

DOMNUL PRIMAR A VENIT MOMENTUL SA SCHIMBATI ANTRENORUL SI SA ADUCETI UN ANTRENOR CARE STIE SA FACA ANTRENAMENTE.MANOLE ESTE BUN LA LIGA A-4-A
Adauga un comentariu la acest articol

Ultimele articole adaugate in aceasta categorie:
Recoltă de 3 puncte!
Înfrîngere și la Bacău: CSM Bacău - HC Buzău 29-28 (16-11)

Click aici pentru toate articolele din categoria Sport

 
Presedinte:
Ion CRISTOIU
Director general:
Vlad PUFU