Sansa Buzoiana > Arhiva > Nr. 3751 > Sport Nr. 3751 de joi, 18 noiembrie 2010  
 

Supliment saptamanal de fotbal, numarul 19

Vremea in


Cotidian 8 pagini,
se distribuie GRATUIT
numai împreuna cu
Sansa Buzoiana.
Suna NON-STOP la
0338 / 401.999


www.tipogruppress.ro
Sport

Deranjat de presa care spune adevărul și de reacțiile suporterilor HCM,


Potop de atacuri și insulte marca Viorel Tudose

Comportamentul de vechil a devenit obișnuință pentru finanțatorul cu pretenții de patron

 Potop de atacuri și insulte marca Viorel Tudose
 
Viorel Tudose și-a arătat din nou adevărata sa față. La finalul meciului cu Reșița, finanțatorul HCM-ului s-a lansat într-o serie de atacuri, calomnii, acuze și dezinformări, de care nici un oficial al sportului buzoian n-a mai fost capabil pînă acum. Tudose a acuzat, la grămadă, Sansa Buzoiană și Focus TV, pe suporterii HCM-ului și pe Ionela Goran că "vinde" informații din vestiarul echipei, a fost ironic cu Anca Lipan și a făcut mișto de Olimpia Rm. Sărat și Gloria Buzău. Nimeni nu a scăpat de "aprecierile" celui care se visează, mai nou, patron la HCM. "Dacă nu venea Tudose la echipă, nu mai transmiteați nici dumnea­voastră din superliga de handbal", a încheiat apoteotic finanțatorul.
(M.B.)


"Dacă nu eram eu, nu aveați cui să luați interviuri!"
Tudose nu înghite deloc presa care nu îi cîntă în strună. Ca și suporterii și majoritatea iubitorilor de handbal, Șansa și Focus TV au remarcat haosul și tensiunile de la HCM, de cînd Tudose a venit la echipă. Obișnuit să i se spună mereu ce tare și frumos este, finanțatorul ia foc atunci cînd este criticat. Deși se laudă că în tinerețe a făcut presă, dovedește acum că n-a înțeles nimic din această meserie. "Nu mă interesează absolut deloc ce scrieți și nu vă mai răspund. Ați spus că a stricat Tudose, a băgat doctorul Tudose HCM-ul în comă. Dacă nu era Viorel Tudose, nu aveați acum ce să transmiteți și cui să luați interviuri, că echipa asta nu mai exista. Tudose a ridicat-o și datorită lui Tudose transmiteți voi din superliga de handbal". Realitatea este însă alta decît cea pe care o crede Tudose. Sub conducerea sa, HCM a reușit doar două victorii, se bate la retrogradare, iar jucătoarele care nu pleacă spre zări mai bune ajung să se bată în vestiare.
(M.B.)


"Ionela Goran transmite presei informații din vestiar"
După ce i-a retras banderola de căpitan, Viorel Tudose nu încetează s-o umilească pe una dintre cele mai vechi și iubite handbaliste de la HCM. Tudose a acuzat-o, nici mai mult, nici mai puțin, că "vinde" presei informații din vestiarul echipei! "Ionela Goran mai transmite unor ziariști ce se discută în vestiar și a doua zi apare în ziarul respectiv ce spun eu la ora 8 și jumătate în vestiar". Copie nereușită a lui Gigi Becali, Tudose își arogă și meritele evoluțiilor bune ale jucătoarei din ultimele două meciuri: "Cred că criticile mele din ultimul timp au făcut-o să joace și pe ea".
(M.B.)


Ironic cu Anca Lipan: "E un simbol al Buzăului"
O altă jucătoare la care Tudose s-a referit în mod special după meciul cu Reșița a fost Anca Lipan. Întrebat despre evoluția Ancăi, o altă handbalistă cu ștate vechi la echipă și cu priză la public, Tudose a vrut să fie ironic, dar a ratat momentul: "Anca Lipan e unul din simbolurile Buzăului, de care nu am voie să mă ating. Întrebați-l pe antrenor, de ce mă întrebați pe mine?".
(M.B.)


"Normal că vreau să ajung patronul echipei"
După ce chiar el a anunțat că este dispus să renunțe la echipă în schimbul investițiilor făcute pînă acum, Tudose a întors-o la 180 de grade. Nu va mai pleca, mai mult, vrea să devină patron la echipă. "Normal că aș vrea să fiu (n.r. patron la HCM). Cineva spunea că Tudose nu va face treabă în Buzău decît dacă va avea clubul său. Merg în continuare cu această echipă. Am înțeles că domnul Miloș este dispus la discuții, domnul Ilie la fel, sînt niște datorii mai vechi, dar doar atît. Cînd ai băgat 270.000 de lei, mergi mai departe, ce poți să faci?".
(M.B.)


Suporterii vor plăti bilet la meciuri
Dacă nu a reușit să-i transforme în niște simpli aplaudaci, Tudose se gîndește să le plătească suporterilor cu vîrf și îndesat. El a anunțat că odată cu reluarea campionatului, fanii vor intra la meciurile HCM-ului doar cu bilet. "S-au luat după mintea bolnavă a unor oameni din presă și ne tot înjură. Dacă ne înjură, să o facă pe bani. Nu se poate să arunci cu noroi în cineva la infinit".
(M.B.)


Tudose cobește: "Stați să vedeți ce se va întîmpla la Gloria și la Rm. Sărat"
După ce nu i-au ieșit combinațiile nici la Rm. Sărat, nici la Gloria, unde investițiile au fost mult sub promisiunile anunțate, Viorel Tudose nu vede cu ochi buni viitorul celor două echipe. Deși rîmnicenilor le-a prezis că se vor desființa, iar în cazul Gloriei a anticipat că nu-și va primi înapoi punctele de la FIFA, Tudose nu pare impresionat de reașezarea lucrurilor pe un făgaș normal. "Stați să vedeți ce se va întîmpla cu Gloria și la Rm. Sărat", a cuvîntat, ca o adevărată Mama Omida, Viorel Tudose. "Nu vreau să comentez ce a spus domnul Tudose. Îi mulțumesc pentru cît a putut să ne ajute, dar acum fiecare își vede de drumul său", a declarat președintele Gloriei, Dan Tulpan.(M.B.)

 

COMENTARII

nelu:
hcm
Bravo ba Baltagule, ai singe ca il demasti pe infractorul asta. TV Sat si Tereaca ii ling din palma cheliosului care ne distruge echipa. Acum vedem si noi cine este cu adevarat acest individ
hcm-gloria:
mesaj pt tudose
un om putin bolnav,se iubeste pe el cam mult....si e cam uratel....la caracter.
vasile:
tudose
Eu i-am spus acum cativa ani ca prea multa laba strica. e dereglat mintal de la onanie
gimi:
despre hcm
domnilor Tudose asta a cam avut dreptate nu-i mai spuneți voi ceva?
ARDILES:
TUDOSE HCM
NU IA RASPUNS NIMENI LUI GIMI?ERA O INTREBARE RETORICA !CINE SA_I RASPUNDA?MILOS SI ILIE?SAU BOSCODEALA-DOMNILOR SUNTENTI NISTE ARGATI CARE ATI VRUT SA SCAPATI DE TUDOSE-CARE A DEMONSTRAT CA POATE VEZI ROMANUL ONANIA ESTE SPECIFICA BUZOIENILOR
Adauga un comentariu la acest articol

Ultimele articole adaugate in aceasta categorie:
Să începeți bine!
Simona Stancu arbitrează duminică Supercupa României, SCM Rm. Vâlcea - CSM București!

Click aici pentru toate articolele din categoria Sport

 
Presedinte:
Ion CRISTOIU
Director general:
Vlad PUFU