Sansa Buzoiana > Arhiva > Nr. 3713 > Sport Nr. 3713 de marti, 5 octombrie 2010  
 

Supliment saptamanal de fotbal, numarul 19

Vremea in


Cotidian 8 pagini,
se distribuie GRATUIT
numai împreuna cu
Sansa Buzoiana.
Suna NON-STOP la
0338 / 401.999


www.tipogruppress.ro
Sport

Mihai Ciobanu explică înfrîngerea de la Chiajna


"Prea severă diferența!"

Antrenorul Gloriei Buzău crede că raportul forțelor din teren n-a fost cel reflectat de scorul final și admite că problemele financiare îi afectează pe jucători

 "Prea severă diferența!"
 
Meciul de la Chiajna, încheiat cu înfrîngerea categorică a Gloriei, 0-3, a lăsat un gust amar în urmă, cu toate că nici cei mai pătimași suporteri nu s-ar fi așteptat la o minune pe terenul unei echipe cotată mare favorită, alături de Ceahlăul, la promovarea în primul eșalon. Nemulțumirile au apărut în principal din cauza scorului final, mult prea drastic față de ceea ce s-a petrecut pe teren. Gloria nu s-a dus la Chiajna dinainte învinsă, a pus reale probleme adversarilor, dar, lucru recunoscut și de antrenorul Mihai Ciobanu, a fost greu de rezistat în fața unor jucători precum Trică sau Iencsi. Mai grav este că situația financiară încă nu s-a rezolvat la echipă, iar jucătorii sînt afectați. "Îngrozitor", spune Mihai Ciobanu. Nu în ultimul rînd, au contat la Chiajna și problemele de lot. Antrenorul buzoian nu a putut să conteze împotriva Concordiei pe Costin Pușcă, suspendat după eliminarea din finalul meciului cu Astra II Giurgiu și nici pe Ursu și Zuluf, ambii cu ­pro­bleme medicale. Peste toate aceste probleme, Gloria pare urmărită și de ghinion. În etapa viitoare joacă cu Steaua II și, cum campionatul este întrerupt pentru meciul România - Franța, este foarte probabil ca în Crîng să vină mai mulți jucători din lotul condus de Lăcătuș. "Vom vedea la Buzău nu pe Steaua II, ci o Steaua adevărată", crede Mihai Ciobanu.
(M.B.)Ciobanu nu vede determinare din partea jucătorilor
Antrenorul Gloriei a recunoscut superioritatea formației ilfovene în meciul de sîmbătă, dar este de părere că rezultatul final a fost mult prea sever față de raportul de forțe din teren.  A admis că au fost greșeli în apărare și că încă așteaptă mai multă determinare din partea unor jucători importanți, un exemplu fiind însuși căpitanul Vali Stan."Sîntem necăjiți pentru că am pierdut cu 3-0, nu cred că raportul forțelor din teren a fost cel arătat în final pe tabela de marcaj. Golurile au venit în urma unor intervenții neinspirate ale apărării noastre, dar între cele două careuri n-a fost o diferență de 3 goluri. Aștept în continuare un alt randament din partea unor jucători importanți din angrenajul nostru și mă refer în special la căpitanul Vali Stan. Plus de asta, așa cum am spus întotdeauna, aștept să văd mai multă determinare pe chipul și în evoluția fiecărui jucător. Chiar dacă din punct de vedere tehnic nu ne putem compara cu Trică, Iencsi și compania, de exemplu, trebuie să găsim tot timpul arma aceea care înseamnă spiritul de echipă și determinarea fiecărui jucător. Aceasta poate fi cheia succesului nostru", a declarat Ciobanu. 
(M.B.)Tot fără bani
Mihai Ciobanu a evitat să pună înfrîngerea de la Chiajna exclusiv pe seama problemelor financiare, clubul avînd în continuare mari restanțe față de jucători și antrenori, dar a admis că nesiguranța financiară afectează evoluția elevilor săi. "Din păcate, problemele financiare au rămas la fel ca întotdeauna și cu siguranță îi afectează îngrozitor pe jucători. Factorul psihologic este în mare suferință. Iar la Chiajna, pe lîngă toate acestea, s-au mai adăugat și cîteva indisponibilități, suspendarea lui C. Pușcă, accidentările lui Ursu și Zuluf, care nu ne-au permis prea multe alternative la cei 11 introduși în teren", a spus Ciobanu. 
(M.B.)

 

COMENTARII

Pentru acest articol nu s-a adaugat nici un comentariu inca.
Adauga un comentariu la acest articol

Presedinte:
Ion CRISTOIU
Director general:
Vlad PUFU